Billedrigger

Frisk og fin start på gudstjenesteåret

Restriksjonene gjør at vi ikke kan holde gudstjeneste på vanlig måte. Men søndagens opplegg på Mosvold var en god erstatning.

Se bilder fra julevandringen

I strålende desember-vær ble julens budskap presentert på en levende måte i en vandring rundt Mosvoldtjernet søndag kveld.

Flott og tankevekkende adventssamling

Forskjellen mellom gavene som Nissen og Jesus gir oss var tema på søndagens adventssamling.

Felles Alle sammen-møte – se bildene

Søndag 19. september holdt misjonskirkene på Lista og Farsund felles Alle sammen-møte på Langåker – med Viggo Klausen som gjestetaler. Se bildene fra den flotte samlingen her.

Bilder fra menighetsweekenden

En fantastisk menighetsweekend ble gjennomført «på hjemmebane» helgen 10. til 12. september. Her er bildene.

Flotte konfirmanter – fantastisk gudstjeneste

Årets konfirmasjonsgudstjeneste, som av plasshensyn og smittvernhensyn ble holdt i Lyngdal Misjonskirke lørdag 14. august, ble en flott seanse for innbudte. Se bildene her!

Bildekavalkaden for familien Morfjords

Gikk du glipp av bildekavalkaden på avslutningsfesten for Maria og hennes familie – eller vil du se den igjen? Her har du den.

Avskjedsfest for pastorfamilien – se bildene

Pastor Maria Morfjord og hennes familie ble takket for 10 flotte år med en fin fest søndag 20. juni. Se bildene her.

Se bilder fra dåpsgudstjenesten

Det var en høytidsstund da Emma-Sofia Morfjord og Øyvind Råmunddal lot seg døpe i Misjonskirken søndag 6. juni. Se bilder fra begivenheten her!