Konfirmantundervisning

Misjonskirken Norge har fritt trossyn på konfirmasjonen. Du kan derfor velge om du vil se på konfirmasjonsopplegget hos oss som et årgangkurs i den kristne tro eller om det skal være en bekreftelse på din dåp.

Skjermbilde 2022-04-23 200053

Farsund Misjonskirke gleder seg over å kunne invitere til konfirmasjonsundervisning skoleåret 2022/2023. Denne gangen benytter vi oss av et nytt undervisningsmateriell som heter “Smak og Se”. Viktige stikkord er kjennskap til Gud, relasjonsbygging, lek og moro.

Kjekt å vite:
Innhold: felles måltid og faste samlinger med undervisning og moro
Påmeldingsfrist: innen september
Pris: 2000,- (evt. utenlandstur kommer i tillegg)

Viktige datoer:
Infomøte for foreldre og konfirmanter: 24. august kl. 20.00
Første samling for konfirmantene: “Konf-off” (villmarkstur) med overnatting 26.-27. august
Videre samlinger blir i Misjonskirka på onsdager i partallsuker, kl. 13.45-15.30
Konfirmasjonsgudstjeneste: lørdag 29. april 2023

Lederne er allerede godt i gang med planleggingen, og vi gleder oss veldig til å ta imot deg! Vær velkommen!

Påmelding kan nå gjøres via denne linken: https://forms.gle/bgzKUF9PgJCxhTMB9

Formiddagsgudstjeneste

Kommende søndag 22. mai blir det gudstjeneste kl. 11:00. Thore Tellefsen taler og Jorunn Rudlende leder lovsang.

Alpha middag

Til høsten starter vi alpha-kurs i Farsund Misjonskirke! Som en introduksjon ønsker vi å invitere til middag 14. juni kl. 19:00.

Onsdagskafe og bønnemøte

Onsdag 18. mai blir det onsdagskafe kl. 12, Kåre Heimvoll kommer for å fortelle om vindmøllene på Lista. På kvelden blir det bønnemøte fra kl. 19:00-20:00.

Velkommen til 17. mai fest!

På 17. mai kl 18:14 inviterer vi til fest i Farsund Misjonskirke!

Alle sammen møte kommende søndag

Hjertelig velkommen til Alle sammen møte på søndag 15. mai kl. 11:00.

Gi Jesus videre har nå åpnet for påmelding!

Gi Jesus videre er en konferanse for deg som vil at de som vokser opp får en tro på Jesus som varer livet ut.

Velkommen til kveldsmøte

Hjertelig velkommen til kveldsmøte 8. mai kl 19:00. Markus Kvavik kommer for å tale og Jan Erik Ødegård leder lovsang.

Ny pastor i Farsund Misjonskirke!

Markus Kleppe har takket ja til jobben som menighetspastor i Farsund Misjonskirke.

Kveldsmøte

Søndag 1. Mai kl 19:00 er det kveldsmøte i Farsund Misjonskirke. Tale får vi av Einar Ellingsen, og Jorunn Rudlende leder lovsangen.