Konfirmantundervisning

Misjonskirken Norge har fritt trossyn på konfirmasjonen. Du kan derfor velge om du vil se på konfirmasjonsopplegget hos oss som et årgangkurs i den kristne tro eller om det skal være en bekreftelse på din dåp.

Skjermbilde 2022-04-23 200053

Farsund Misjonskirke gleder seg over å kunne invitere til konfirmasjonsundervisning skoleåret 2022/2023. Denne gangen benytter vi oss av et nytt undervisningsmateriell som heter “Smak og Se”. Viktige stikkord er kjennskap til Gud, relasjonsbygging, lek og moro.

Kjekt å vite:
Innhold: felles måltid og faste samlinger med undervisning og moro
Påmeldingsfrist: innen september
Pris: 2000,- (evt. utenlandstur kommer i tillegg)

Viktige datoer:
Infomøte for foreldre og konfirmanter: 24. august kl. 20.00
Første samling for konfirmantene: “Konf-off” (villmarkstur) med overnatting 26.-27. august
Videre samlinger blir i Misjonskirka på onsdager i partallsuker, kl. 13.45-15.30
Konfirmasjonsgudstjeneste: lørdag 29. april 2023

Lederne er allerede godt i gang med planleggingen, og vi gleder oss veldig til å ta imot deg! Vær velkommen!

Påmelding kan nå gjøres via denne linken: https://forms.gle/bgzKUF9PgJCxhTMB9

Acta Lovsang synger «Miraklenes Gud».

Maria Morfjord taler søndag

Vår tidligere pastor Maria Morfjord taler i søndagens gudstjeneste, 5. februar kl. 11.00.

David Phelps fremfører den vakre hymnen «Until Then».

Bibelundervisning søndag kveld

Førstkommende søndag 29. januar kl. 19.00 skal menigheten ha den første av tre bibelundervisninger i vår.

Boyce Worship Collective synger «In Christ Alone».

Fortsetter taleserien «Typisk Jesus»

Søndag 22. januar kl. 11.00 er det tid for del tre av taleserien «Typisk Jesus».

Deltar på tverrkirkelig inspirasjonshelg

I anledning Bibeldagen 2023 arrangerer Frelsesarmeen Farsund, Farsund Misjonskirke og Farsund menighet tverrkirkelig inspirasjonshelg kommende helg.

Flott medarbeiderfest – se bildene

Menighetens frivillige ble hyllet og feiret med egen fest av stab og lederskapet søndag kveld. Det ble en hyggelig kveld. Se bilder her.

Last ned vårens møteplan

Lurer du på hva som skjer i Misjonskirken i vår – og vil ha planen på veggen? Nå kan du laste den ned.