Konfirmantundervisning

Misjonskirken Norge har fritt trossyn på konfirmasjonen. Du kan derfor velge om du vil se på konfirmasjonsopplegget hos oss som et årgangkurs i den kristne tro eller om det skal være en bekreftelse på din dåp.

Skjermbilde 2022-04-23 200053

Farsund Misjonskirke gleder seg over å kunne invitere til konfirmasjonsundervisning skoleåret 2022/2023. Denne gangen benytter vi oss av et nytt undervisningsmateriell som heter “Smak og Se”. Viktige stikkord er kjennskap til Gud, relasjonsbygging, lek og moro.

Kjekt å vite:
Innhold: felles måltid og faste samlinger med undervisning og moro
Påmeldingsfrist: innen september
Pris: 2000,- (evt. utenlandstur kommer i tillegg)

Viktige datoer:
Infomøte for foreldre og konfirmanter: 24. august kl. 20.00
Første samling for konfirmantene: “Konf-off” (villmarkstur) med overnatting 26.-27. august
Videre samlinger blir i Misjonskirka på onsdager i partallsuker, kl. 13.45-15.30
Konfirmasjonsgudstjeneste: lørdag 29. april 2023

Lederne er allerede godt i gang med planleggingen, og vi gleder oss veldig til å ta imot deg! Vær velkommen!

Påmelding kan nå gjøres via denne linken: https://forms.gle/bgzKUF9PgJCxhTMB9

Onsdagskafè

Onsdag 5. oktober kl. 12:00 blir det Onsdagskafè i Farsund Misjonskirke.

Randi slutter som administrasjonsleder

Randi som har arbeidet som administrasjonsleder slutter i sin stilling 30. september. Styret vil takke Randi for jobben hun har gjort som administrasjonsleder i menigheten. Du har hatt god orden og forbedret mye av det administrative den tiden du har vært i stillingen. Gud velsigne deg videre!

Gudstjeneste

Hjertelig velkommen til Gudstjeneste kl 11:00 kommende søndag. Anne Siv Unhammer taler og Hanne Turøy leder Lovsang.

Gudstjeneste m/Barnekirke og presentasjon av konfirmanter

Hjertelig velkommen til gudstjeneste kommende søndag kl. 11:00. Husk å ta med barna! Denne gangen blir det Barnekirke samtidig med møtet. Gjerne bli igjen etter møtet, da blir det mat ordnet av Barnekirka.

Kveldsmøte med nattverd

Velkommen til kveldsmøte søndag 18. september. Ungdomspastoren vår Jan Erik Ødegård skal tale og det blir nattverd.

Kveldsmøte 11. september

Hjertelig velkommen til kveldsmøte kl. 18:00 i Farsund Misjonskirke. Merk deg tiden!

Søndagsskolens dag 2022

På søndag 11. september er det Søndagsskolens dag og dette feires med et arrangement i Listahallen kl. 12:00.

En festdag for vår nye pastor

Det var duket til festbord – og fest ble det – da menighetens nye hovedpastor, Markus Terje Kleppe, ble innviet søndag 4. september. Se bilder fra festen her.

Pastor-innsettelse kommende søndag

Søndag 4. september kl. 11:00 blir det festgudstjeneste i Farsund Misjonskirke. Under gudstjenesten blir det innsettelse av den nye pastoren vår Markus Terje Kleppe!