Pastoren vår talte fantastisk om Jesus som forstår oss mennesker bedre enn noen andre på åpningsmøtet under årets Liv & Vekst-stevne i Stavern tirsdag 10. juli.

Hillsong Worship i Sverige synger «Vi Tror».

Konfirmantene og resten av gjengen fra menigheten vår som er i Romania, ser ut til å ha det fint på tur.

Hillsong Worship fremfører «So Will I (100 Billion X)».

Nissedal Bibelcamping holdes fra lørdag 30. juni til søndag 7. juli på Fjone i Nissedal.

Det blir ingen gudstjeneste i Misjonskirken søndag 24. juni. I stedet støtter vi opp om samlingen i Lista Misjonskirke kl. 11.00.

People & Songs ft Josh Sherman synger fra salme 23 – «Psalm 23 (I Am Not Alone)».

Stevie Wonder synger Crouch-sanger i sistnevntes begravelse.

Lill Katrin Island fra Trøndelag blir våre nye barne- og ungdoms-, samt administrasjonsarbeider fra høsten av.

Søndag 18. juni kl. 19.00 holdes siste kveldsmøte før sommerferien i Misjonskirken.

Menighetens sommerfest ble i år holdt i Misjonskirken søndag 10. juni. Se bildene her.

Onsdag 13. juni kl. 19.30 er det menighetsmøte, der ansettelse av ny ungdomsarbeider og kontorhjelp er viktigste sak.