Førstkommende søndag, 22. april kl. 19.00, er det duket for stor, felles lovsangsfest i regi av vår egen menighet og Lista Misjonskirke.

Gudstjeneste, lunsj, lopper og klesbytting. Søndag 15. april ble virkelig en innholdsrik dag i Misjonskirken. Se bildene fra begivenheten her!

Michael W. Smith synger «Build My Life».

Misjonskirken Norge har, sammen med 35 andre kristne organisasjoner og kirkesamfunn, vært med til å utgi brosjyren «Ekteskapserklæringen».

Underetasjen begynner å ta form. Men det trengs fortsatt dugnadshjelp!

Tenker du på at du vil bli døpt?

Lørdag 14. til søndag 22. april får vi besøk av seks bibelskole-elever fra Ansgar som skal ha praksis hos oss.

Søndag 15. april er en SUPER søndag å invitere med seg en venn eller mange! Ikke bare blir det en flott gudstjeneste, men etterfølgende blir det lunsj, lopper og klesbytting – all inntekt til Romania.

Les hva pastor Maria Morfjord oppfordrer oss til å be spesielt for i april måned.

Både ungdommer og voksne tok utfordringen og feiret lovsangen med hele kroppen foran scenen da ungdomsbandet spilte søndag kveld. Se filmklipp fra dansen!

Da ungdommen tok regien på søndagens kveldsmøte gjorde de det til gangs. For en flott kveld det ble!

RAUS-kollekten til misjonsarbeidet i Barranquilla ble raus.