Også årets 17. mai-fest ble en god opplevelse for alle generasjoner. Se bildene!

Shake the City 16. mai i Alcoahallen samlet 240 ungdommer.

Førstkommende søndag, 19. mai kl. 19.00, er det lovsangskveld igjen i Misjonskirken. Og du kan få informasjon om resultatet av den eksterne analysen for menigheten.

Det blir tradisjonsrik 17. mai-fest med kjempegod mat i Misjonskirka på nasjonaldagen kl. 18.14.

Her er bønneemnene for mai – som pastor Maria Morfjord har lagt på menighetens hjerte i sin månedshilsen.

16. mai arrangerer vi i Misjonskirken stor fest for ungdom i Alcoahallen sammen med Sentrumkirken, Lista Misjonskirke og Lista Menighet.

«Se, jeg gjør noe nytt. Nå spirer det fram. Merker dere det ikke? Ja, jeg legger vei i ørkenen, elver i ødemarken.» Jes 43:19

Søndag 12. mai kan du få et unikt tilbakeblikk på menighetens historie.

Lørdag 27. april sto det 10 flotte konfirmanter fra Farsund Misjonskirke til konfirmasjon i en stappfull Farsund kino som vi hadde leid for anledningen.

Sett av helga 30. august til 1. september.

Søndagens møte med vår nye menighetsrådgiver Stein Bjørkholt ble en sterk opplevelse.

Søndag 5. mai kl. 19.00 får vi besøk av Stein Bjørkolt, som er vår menighetsrådgiver.