Førstkommende søndag, 18. november kl. 19.00, er det lovsangskveld igjen i Misjonskirken. Det er Svein…

Fredag 16. november kl. 18.00 er det duket for årets misjonsbasar i Misjonskirken.

Søndag for de forfulgte ble markert og Sarepta fra Spangereid leverte vakker korsang.

Hillsong Worship synger medley med lovsangene «Breathe» og «What A Friend I’ve Found».

Søndag 11/11 klokken 11 kan du oppleve en innholdsrik gudstjeneste i Misjonskirken.

Onsdag 14. november klokken 19.30 er det menighetsmøte i Misjonskirken.

Charity Gayle med flere fremfører «Cleansed/ Nothing but the Blood/ Praise Break».

Fredag 2. november kl. 20.00 blir det stor konsert med Ansgar Gospel Choir i Lista Misjonskirke.

Vi har allerede nå fått forespørsel om menigheten vil sende team til Liv & Vekst i Nord neste sommer.

Det blir undervisning om Israel og gospelmusikk fra Vokal på kveldsmøtet kl. 19.00 søndag 4. november.

Se hva pastoren vår oppfordrer oss til å be spesielt for i november.

Torsdag denne uka hadde Skolelaget på Eilert Sundt tidenes største samling midt i skoledagen. Med kebab-pizzaer fra Bakerens Pizza, inviterte de resten av videregående til «Grill en kristen» og sprengfylte lokalet de hadde.