Mediegalleri

Michael W. Smith synger «Reckless Love».

Brooke Fraser/ Ligertwood synger «None But Jesus».

Taya Smith og Hillsong synger «Hark the angels sing».

Misjonskirken var som vanlig godt besøkt julaften. De fremmøtte fikk oppleve en gudstjeneste med variert og godt innhold.

Hillsongs live-versjon av «O Holy Night».

Solosang av et knippe flotte sangere og god allsang. Se bildene fra «Vi synger julen inn» søndag 16. desember.

Trygve Skaug synger julesangen «Kimer i klokker».

Betweenere og konfirmanter med ledere og medhjelpere leverte et supert julespill i Misjonskirken søndag ettermiddag.

Gaither Vocal Band synger «O Little Town Of Bethlehem».

Filadelfiakirken Oslos nye lovsang og julesang «Nådens Ansikt».

Justified fra Eiken og andre indre bygder synger «Jeg Er Fri».

Fredagens misjonsbasar innbrakte rekordhøye 36.000 kroner til arbeidet blant fattige barn på skolene i Barranquilla, Colombia. Se bilder fra basaren her!

Hillsong Worship synger medley med lovsangene «Breathe» og «What A Friend I’ve Found».

Charity Gayle med flere fremfører «Cleansed/ Nothing but the Blood/ Praise Break».

Gaither Vocal Band synger «There’s Always A Place At The Table».

Charity Gayle Joshua Sherman og et helt lovsangskor synger «Amen».

Etter å ha kjempet mot kreftsykdommen og infeksjoner i to år, ble Stian Smit døpt i Misjonskirken søndag 14. oktober – på sin egen 16-årsdag.

Josh Turner synger «I Serve A Saviour».

Hillsong Worship synger «As It Is (In Heaven)».

F16 fikk søndagens RAUS-kollekt og Jonas Hompland talte engasjert om entusiasme for Jesus.

2015 © Misjonskirken
Følg oss: