Mediegalleri

Pastoren vår talte fantastisk om Jesus som forstår oss mennesker bedre enn noen andre på åpningsmøtet under årets Liv & Vekst-stevne i Stavern tirsdag 10. juli.

Hillsong Worship i Sverige synger «Vi Tror».

Konfirmantene og resten av gjengen fra menigheten vår som er i Romania, ser ut til å ha det fint på tur.

Hillsong Worship fremfører «So Will I (100 Billion X)».

People & Songs ft Josh Sherman synger fra salme 23 – «Psalm 23 (I Am Not Alone)».

Stevie Wonder synger Crouch-sanger i sistnevntes begravelse.

Menighetens sommerfest ble i år holdt i Misjonskirken søndag 10. juni. Se bildene her.

Guy Penrod synger «You Reign».

Hillsong Worship synger «Who You Say I Am».

Gaither Vocal Band synger «We Are The Sands, We Are The Stars».

Kim Walker Smith synger «Holy Spirit You Are Welcome Here».

Misjonskirken var fylt til randen da årets 17. mai-fest avsluttet nasjonaldagen.

Jeremy Riddle synger «I Need You More».

Hillsong Worship synger «New Wine».

Fire flotte konfirmanter hadde sin Tentro-avslutning i Misjonskirken lørdag. Det ble en flott feiring. Se bilder fra gudstjenesten her!

Josefina Gniste synger «Bli stilla».

Tidenes første felles lovsangsfest med menigheten vår og vår søstermenighet på Lista ble en vellykket affære. Se bildene fra begivenheten her!

Gudstjeneste, lunsj, lopper og klesbytting. Søndag 15. april ble virkelig en innholdsrik dag i Misjonskirken. Se bildene fra begivenheten her!

Michael W. Smith synger «Build My Life».

Både ungdommer og voksne tok utfordringen og feiret lovsangen med hele kroppen foran scenen da ungdomsbandet spilte søndag kveld. Se filmklipp fra dansen!

2015 © Misjonskirken
Følg oss: