Mediegalleri

Gudstjeneste, lunsj, lopper og klesbytting. Søndag 15. april ble virkelig en innholdsrik dag i Misjonskirken. Se bildene fra begivenheten her!

Michael W. Smith synger «Build My Life».

Både ungdommer og voksne tok utfordringen og feiret lovsangen med hele kroppen foran scenen da ungdomsbandet spilte søndag kveld. Se filmklipp fra dansen!

Da ungdommen tok regien på søndagens kveldsmøte gjorde de det til gangs. For en flott kveld det ble!

Se en kort video med glimt fra Åpent Hus lørdag 7. april der Christer Høiland talte.

John Mark McMillan og Kim Walker-Smith fremfører «How He Loves» live.

Grytidlig 1. påskedag tok en delegasjon fra menigheten tradisjonen tro turen til Skiphaug ved Havika for å oppleve soloppgangen.

Kirsten Watnes glimt fra Colombia og vitale formidling av evangeliet, samt begeistret lovsang dannet rammen for feiringen av Jesu oppstandelse 1. påskedag.

David Andre Østby synger «Ditt kors».

Palmesøndag feiret vi familiegudstjeneste av den kreative sorten.

Hillsongs palme-lovsang «Hosanna» – fremført i Israel.

Ansgar Gospel Choir anno 2013 synger Kirk Franklins låt «Before I Die».

Det var ingrediensene for et velsignet godt kveldsmøte søndag kveld. Se bildene fra samlingen her.

Ansgar Gospel Choir leverte fredag kveld en konsert med livsglede, stor musikalitet og masse trøkk i Misjonskirken.

Sean Feucht i Bethel Church synger «O Praise The Name» og «Praise the Lord Oh My Soul».

Ansgar Gospel Choir – som holder konsert i Misjonskirken fredag 9. mars kl. 20.00 – synger «We’ve Come To Praise Him».

Oslo Gospel Choir synger «The Power of Your Love».

Lars Mörlid og Peter Sandwall fremfører «Jag älskar dig, Jesus».

Menighetsskolens modul 1 er ferdig. Nå begynner en spennende reise.

Solveig Leithaug og Anthony Skinner synger «Get Together».

2015 © Misjonskirken
Følg oss: