Mediegalleri

Også årets 17. mai-fest ble en god opplevelse for alle generasjoner. Se bildene!

Shake the City 16. mai i Alcoahallen samlet 240 ungdommer.

Året påske tale med tweene var full av effekter se talen her.

Med «vår egen» Bernhardus Havaas i spissen, deltok et lovsangsteam fra Ansgar bibelskole på en meget vellykket Åpent Hus-kveld lørdag.

Fredag 8. mars arrangerte Snellegruppa Damenes aften i Misjonskirka, og det var over 80 påmeldte!

Menighetsskolen Modul 3. Thomas Aas Pedersen og Kjell Birkeland takkes av Maria Morfjord og Kåre Heimvoll.

Menighetsskolen Modul 3 var innholdsrik.

«Mitt liv och min lovsång» av Peter Sandwall fra «Minns du sången».

Aaron Gray og Josh Arnett er de syngende entreprenørene. Her fremfører de Gaither-klassikeren «Because He Lives».

«So Close (More and More)» – fra People & Songs-serien.

Ungdomsbandet leverte vakker lovsang på søndagens kveldsmøte.

Gaither Vocal Band, The Oak Ridge Boys og The Gatlin Brothers synger «A Few Good Men».

May Angeles og Ryan Kennedy med flere fremfører «Throne Room Song».

Fredagens nyttårs-tam-tam ble en flott seanse. Se bilder her.

«Deeper, Deeper Still» med Ryan Kennedy & Melanie Tierce som solister.

Michael W. Smith synger «Reckless Love».

Brooke Fraser/ Ligertwood synger «None But Jesus».

Taya Smith og Hillsong synger «Hark the angels sing».

Misjonskirken var som vanlig godt besøkt julaften. De fremmøtte fikk oppleve en gudstjeneste med variert og godt innhold.

Hillsongs live-versjon av «O Holy Night».

Solosang av et knippe flotte sangere og god allsang. Se bildene fra «Vi synger julen inn» søndag 16. desember.

2015 © Misjonskirken
Følg oss: