Flott oppstart med Alle Sammen

Høsten i Misjonskirken fikk en god start med Alle Sammen-møtet søndag 13. august. Se bilder fra samlingen her.

Pastor Markus T. Kleppe talte om Jesu lignelse om surdeigen på flott, praktisk og pedagogisk vis. Det var vakker sang og lovsang, og samlingen ble flott ledet av Sigrid og Henning Turøy.

Se flere bilder her:

Adventsgudstjeneste.

Adventgudstjeneste søndag kl. 11.00

På søndag er du hjertelig velkommen til adventsgudstjeneste kl. 11.00.

Konsert med Trond Evenstad, Arvid Lunde og Pål Lennart Horne i Misjonskirken fredag 24. november.

Fin førjulskonsert

Trond Evenstad og hans trio sørget for at de fremmøtte fikk førjulsstemning på konserten i Misjonskirken fredag kveld.

Gudstjeneste 17. september 2023. Pastor Markus T. Kleppe taler.

Gudstjeneste og barnekirke

På søndag er du hjertelig velkommen til gudstjeneste og barnekirke kl. 11.00 i Farsund misjonskirke.

Juleblomst-aksjonen 2023

I februar reiser vi på tur med konfirmantene til Romania hvor de skal bli kjent med et misjonsarbeid som Make a Change støtter i Calarassi – en by 2 timer sør for Bucharest.

Josefina Gniste fremfører sangen «I din närvaro».

Vokalist Trond Evenstad har med seg pianist Pål Lennart Horne (t.h.) og Arvid Lunde (t.v.) til Farsund Misjonskirke fredag 24. november kl. 19.00.

Førjulskonsert med Telemark-trio

Fredag 24. november kl. 19.00 blir det førjulskonsert i Misjonskirken. Dette bør du få med deg!

Einar Ellingsen taler.

Han taler på gudstjenesten

Einar Ellingsen taler på gudstjenesten førstkommende søndag 19. november kl. 11.00.

Andraé Crouch synger «The Promise».

Alle sammen-gudstjeneste

Velkommen til Alle-sammen-gudstjeneste på søndag kl. 11.00.