Fullsatt og flott 17. mai-fest

Full sal, tradisjonsrikt og godt program, god mat og god stemning.

Det kan i korte trekk beskrive årets nasjonalfest i Misjonskirken 17. mai kl. 18.14.

Møtelederne Ronja og Lukas ønsket velkommen og kåret Årets 17. mai’er, som ble premiert med melkesjokolade – et lite stykke Norge. På programmet ellers stod fellessanger, opplesning ved Hilde Synnes Drønen, duettsang av Mai Britt og Svein Morten Havaas, bønn for folk, land og kommune, en flott appell ved Torrey Skeibrok og en quiz.

Deilig koldtbord ble servert, og praten gikk livlig rundt bordene. Oppsummert en veldig fin avslutning på nasjonaldagen.

Se flere bilder fra festen her.

Gjensyn med Christine på Alle sammen

Førstkommende søndag 3. mars kl. 11.00 er det klart for et nytt Alle sammen-møte. Der blir det gjensyn med Christine Watne Kristiansen - og vårt nye barnekor Voice of Joy.

Forny drømmen 2.0 – sett av lørdag 9. mars

Sett av datoen lørdag 9. mars. Da skal vi som menighet nok en gang gjennomføre «Forny drømmen». Menighetsrådgiver Stein Bjørkholt blir med oss.

Gudstjeneste 17. september 2023. Pastor Markus T. Kleppe taler.

Han taler på felles kveldsmøte på Lista

Søndag 25. februar kl. 19.00 er det felles kveldsmøte i Lista misjonskirke.

Onsdagskafé onsdag kl. 12.00

Noen har kanskje vinterferie, men det er likevel onsdagskafé denne uken.

Sommerfest 14. juni 2015. Thore Tellefsen takkes av.

Gjenhør med Thore

Vår tidligere pastor og seniorpastor, Thore Tellefsen taler på gudstjenesten søndag 18. februar kl. 11.00.

Barnekoret Voice of Joy synger på Alle sammen-gudstjeneste søndag 4. februar.

Bli med i vårt nye barnekor!

Vil du bli med i barnekoret - Voice of Joy? Eller kjenner du noen dette passer for?

Alle sammen-gudstjeneste 4. februar 2024. Dramastykke om enken i Sarepta.

Se bilder fra flott Alle sammen-møte

Søndag 4. februar ble det holdt en ekstraordinært flott Alle sammen-gudstjeneste. Se bildene her.

Tid for ny onsdagskafé

Velkommen til ny onsdagskafé i Misjonskirken onsdag 7. februar fra kl. 12.00.

Samuel Ljungblahd synger «My Life Is In Your Hands» og «Something About the Name Jesus» og «I Smile».