Vokal synger på kveldsmøte

Gospelgruppen Vokal synger og Einar Ellingsen taler på kveldsmøtet søndag 23. januar kl. 19.00.

Sanggruppen Vokal består av fire lyngdøler og en listamann, som alle har til felles at de liker å synge og har en forkjærlighet for sørstatsgospel-musikken – her til lands ofte kjent som Gaither-stilen. Kvintetten henter sin inspirasjon fra Gaither Vocal Band og andre mannsgrupper som har denne særegne gospelmusikken som spesialitet. Men Vokal synger ikke bare på engelsk, gruppen har også låter med både norsk og svensk tekst på repertoaret. Felles for sangene de synger er at de har et klart evangelisk innhold og iørefallende melodier som fremføres i fir- og femstemte vokalharmonier.

Vokal startet opp høsten 2004. Besetningen består av sangerne Henning Persson (first tenor), Roy Salvesen (lead), Odd Kjell Skjørli (lead og second tenor) og Svein Herdal (bass) fra Lyngdal Misjonskirke, samt Svein Morten Havaas (piano og baritone) fra Lista, med tilhørighet i vår egen menighet.

Les mer om Vokal på deres hjemmeside – eller følg dem på Facebook.

Einar Ellingsen kjenner menigheten godt som tidligere medlem og formann i menigheten. Han er nå aktiv som pastor på deltid i vår søsterkirke Lista Misjonskirke.

Smittevernreglene blir håndhevet på møtet. Det innebærer at vi holder meteren mellom kohortene og at de fremmøtte får fast tilviste plasser. I tillegg må man sprite seg ved inngangen og bruke munnbind dersom man ikke kan holde en meters avstand inn og ut av lokalet.

Vel møtt søndag kveld!

Sommeravslutning! OBS: flyttet til Farsund Misjonskirke

Da var tiden inne for siste søndagsmøte før sommeren. På grunn av at det er meldt dårlig vær vil vi flytte det inn i Farsund Misjonskirke. Det starter 19. juni kl 11:00 og det blir andakt, sang, lek og moro.

Onsdagskafe og bønnemøte

Onsdag 15. juni blir det onsdagskafe kl. 12. Dette er siste onsdagskafe før sommeren. På kvelden blir det bønnemøte fra kl. 19:00-20:00.

Kjært gjensyn på Alle sammen-møte

Vår tidligere pastor, Maria Morfjord, og hennes yngste sønn Max Gabriel var et kjært gjensyn på søndagens Alle sammen-møte.

Alle sammen møte

Hjertelig velkommen til alle sammen møte kommende søndag 12. juni kl 11:00.  Maria Morfjord kommer for å tale og lovsang får vi av Jorunn Rudlende og Kamilla Landmark. Etter møte blir det kirkekaffe.

Velkommen til pinsemøte!

Istedenfor møte på søndag blir det pinsemøte mandag 6. juni kl 18:00 i Farsund Misjonskirke.

Velkommen til Kveldsmøte

Det blir kveldsmøte søndag 29. mai kl. 19:00 i Farsund Misjonskirke. Ungdomspastoren vår Jan Erik Lerbrekk skal tale og Hanne Turøy leder lovsang.

Formiddagsgudstjeneste

Kommende søndag 22. mai blir det gudstjeneste kl. 11:00. Thore Tellefsen taler og Jorunn Rudlende leder lovsang.

Alpha middag

Til høsten starter vi alpha-kurs i Farsund Misjonskirke! Som en introduksjon ønsker vi å invitere til middag 14. juni kl. 19:00.

Velkommen til 17. mai fest!

På 17. mai kl 18:14 inviterer vi til fest i Farsund Misjonskirke!