Husk å melde deg på «Forny drømmen»!

Har du husket å melde deg på til modul 4 i Menighetsskolen «Forny drømmen» lørdag 29. januar?

Det blir en spennende samling der vi som menighet skal ta opp tråden igjen fra Menighetsskolens tidligere samlinger og Strategiplanen som ble lagt fram vinteren 2020.

Arrangementet er gratis, men det blir mulighet for å vippse for lunsj. Samlingen varer fra kl. 10.00 til 15.30. Det blir undervisning ved menighetsrådgiver Kjell Birkeland og Thomas Aas Pedersen, som også har hatt undervisningen på de forrige modulene i Menighetsskolen.

Menighetsskolen er en del av Misjonskirken Norges satsing på menighetsutvikling.

Dette er ikke en lederskole men er åpen for alle i menigheten. Vi håper at så mange som mulig har muligheten til å bli med!

Påmelding gjøres til Randi Gitlestad Eng enten på mail: randi@misjonskirke.com eller sms til 475 11 647. Gjør det gjerne så fort som mulig slik at vi får oversikt over hvor mange som skal spise lunsj den lørdagen.

Sommeravslutning! OBS: flyttet til Farsund Misjonskirke

Da var tiden inne for siste søndagsmøte før sommeren. På grunn av at det er meldt dårlig vær vil vi flytte det inn i Farsund Misjonskirke. Det starter 19. juni kl 11:00 og det blir andakt, sang, lek og moro.

Onsdagskafe og bønnemøte

Onsdag 15. juni blir det onsdagskafe kl. 12. Dette er siste onsdagskafe før sommeren. På kvelden blir det bønnemøte fra kl. 19:00-20:00.

Kjært gjensyn på Alle sammen-møte

Vår tidligere pastor, Maria Morfjord, og hennes yngste sønn Max Gabriel var et kjært gjensyn på søndagens Alle sammen-møte.

Alle sammen møte

Hjertelig velkommen til alle sammen møte kommende søndag 12. juni kl 11:00.  Maria Morfjord kommer for å tale og lovsang får vi av Jorunn Rudlende og Kamilla Landmark. Etter møte blir det kirkekaffe.

Velkommen til pinsemøte!

Istedenfor møte på søndag blir det pinsemøte mandag 6. juni kl 18:00 i Farsund Misjonskirke.

Velkommen til Kveldsmøte

Det blir kveldsmøte søndag 29. mai kl. 19:00 i Farsund Misjonskirke. Ungdomspastoren vår Jan Erik Lerbrekk skal tale og Hanne Turøy leder lovsang.

Formiddagsgudstjeneste

Kommende søndag 22. mai blir det gudstjeneste kl. 11:00. Thore Tellefsen taler og Jorunn Rudlende leder lovsang.

Alpha middag

Til høsten starter vi alpha-kurs i Farsund Misjonskirke! Som en introduksjon ønsker vi å invitere til middag 14. juni kl. 19:00.

Velkommen til 17. mai fest!

På 17. mai kl 18:14 inviterer vi til fest i Farsund Misjonskirke!