Husk å melde deg på «Forny drømmen»!

Har du husket å melde deg på til modul 4 i Menighetsskolen «Forny drømmen» lørdag 29. januar?

Det blir en spennende samling der vi som menighet skal ta opp tråden igjen fra Menighetsskolens tidligere samlinger og Strategiplanen som ble lagt fram vinteren 2020.

Arrangementet er gratis, men det blir mulighet for å vippse for lunsj. Samlingen varer fra kl. 10.00 til 15.30. Det blir undervisning ved menighetsrådgiver Kjell Birkeland og Thomas Aas Pedersen, som også har hatt undervisningen på de forrige modulene i Menighetsskolen.

Menighetsskolen er en del av Misjonskirken Norges satsing på menighetsutvikling.

Dette er ikke en lederskole men er åpen for alle i menigheten. Vi håper at så mange som mulig har muligheten til å bli med!

Påmelding gjøres til Randi Gitlestad Eng enten på mail: randi@misjonskirke.com eller sms til 475 11 647. Gjør det gjerne så fort som mulig slik at vi får oversikt over hvor mange som skal spise lunsj den lørdagen.

Onsdagskafe og bønnemøte

Onsdag 18. mai blir det onsdagskafe kl. 12, Kåre Heimvoll kommer for å fortelle om vindmøllene på Lista. På kvelden blir det bønnemøte fra kl. 19:00-20:00.

Velkommen til 17. mai fest!

På 17. mai kl 18:14 inviterer vi til fest i Farsund Misjonskirke!

Alle sammen møte kommende søndag

Hjertelig velkommen til Alle sammen møte på søndag 15. mai kl. 11:00.

Gi Jesus videre har nå åpnet for påmelding!

Gi Jesus videre er en konferanse for deg som vil at de som vokser opp får en tro på Jesus som varer livet ut.

Velkommen til kveldsmøte

Hjertelig velkommen til kveldsmøte 8. mai kl 19:00. Markus Kvavik kommer for å tale og Jan Erik Ødegård leder lovsang.

Ny pastor i Farsund Misjonskirke!

Markus Kleppe har takket ja til jobben som menighetspastor i Farsund Misjonskirke.

Kveldsmøte

Søndag 1. Mai kl 19:00 er det kveldsmøte i Farsund Misjonskirke. Tale får vi av Einar Ellingsen, og Jorunn Rudlende leder lovsangen.

Konfirmant 2023?

Farsund Misjonskirke gleder seg over å kunne invitere til konfirmasjonsundervisning skoleåret 2022/2023.

Bønn- og lovsangsmøte

Søndag 24. april kl. 19:00 blir det møte med fokus på bønn og lovsang. Det blir derfor ikke tale denne gangen. Marianne leder lovsangen, og det blir kirkekaffe etter møtet.