Velkommen til dele- og lovsangskveld

På søndag 16. januar kl 19.00 blir det lovsangskveld og delekveld i Farsund Misjonskirke. Lovsangen blir ledet av Mai Britt og Svein Morten Havaas.

Hjertelig velkommen!

Husk å vise hensyn til hverandre ved å holde meteren og sprite hendene. Deltakerne på møtet vil også få fast tilviste plasser ved inngangen. Så lenge meteren holdes trenger man ikke bruke munnbind innendørs på arrangementer som dette, ifølge de nye smittevernreglene.

Delekveld innebærer at den enkelte utfordres til å dele det de har på hjertet; et bibelvers, et vitnesbyrd, et sangvers eller en opplevelse. Forbered deg gjerne på å dele noe fra ditt liv.

Onsdagskafe og bønnemøte

Onsdag 18. mai blir det onsdagskafe kl. 12, Kåre Heimvoll kommer for å fortelle om vindmøllene på Lista. På kvelden blir det bønnemøte fra kl. 19:00-20:00.

Velkommen til 17. mai fest!

På 17. mai kl 18:14 inviterer vi til fest i Farsund Misjonskirke!

Alle sammen møte kommende søndag

Hjertelig velkommen til Alle sammen møte på søndag 15. mai kl. 11:00.

Gi Jesus videre har nå åpnet for påmelding!

Gi Jesus videre er en konferanse for deg som vil at de som vokser opp får en tro på Jesus som varer livet ut.

Velkommen til kveldsmøte

Hjertelig velkommen til kveldsmøte 8. mai kl 19:00. Markus Kvavik kommer for å tale og Jan Erik Ødegård leder lovsang.

Ny pastor i Farsund Misjonskirke!

Markus Kleppe har takket ja til jobben som menighetspastor i Farsund Misjonskirke.

Kveldsmøte

Søndag 1. Mai kl 19:00 er det kveldsmøte i Farsund Misjonskirke. Tale får vi av Einar Ellingsen, og Jorunn Rudlende leder lovsangen.

Konfirmant 2023?

Farsund Misjonskirke gleder seg over å kunne invitere til konfirmasjonsundervisning skoleåret 2022/2023.

Bønn- og lovsangsmøte

Søndag 24. april kl. 19:00 blir det møte med fokus på bønn og lovsang. Det blir derfor ikke tale denne gangen. Marianne leder lovsangen, og det blir kirkekaffe etter møtet.