Frisk og fin start på gudstjenesteåret

Restriksjonene gjør at vi ikke kan holde gudstjeneste på vanlig måte. Men søndagens opplegg på Mosvold var en god erstatning.

Randi Gitlestad Eng hadde lagt opp en flott løype med ulike poster der deltakerne kunne både be for byen og landet vårt, noen de er glad i og spre godhet på ulikt vis. En flott aktivitet for hele familien.

Ved fotballbanen på Mosvold ble det dessuten servert kaker, saft og kaffe – og det ble god tid til en prat, med overholding av avstandskravene. En fin søndag.

Se flere bilder her:

Acta Lovsang synger «Miraklenes Gud».

Maria Morfjord taler søndag

Vår tidligere pastor Maria Morfjord taler i søndagens gudstjeneste, 5. februar kl. 11.00.

David Phelps fremfører den vakre hymnen «Until Then».

Bibelundervisning søndag kveld

Førstkommende søndag 29. januar kl. 19.00 skal menigheten ha den første av tre bibelundervisninger i vår.

Boyce Worship Collective synger «In Christ Alone».

Fortsetter taleserien «Typisk Jesus»

Søndag 22. januar kl. 11.00 er det tid for del tre av taleserien «Typisk Jesus».

Deltar på tverrkirkelig inspirasjonshelg

I anledning Bibeldagen 2023 arrangerer Frelsesarmeen Farsund, Farsund Misjonskirke og Farsund menighet tverrkirkelig inspirasjonshelg kommende helg.

Flott medarbeiderfest – se bildene

Menighetens frivillige ble hyllet og feiret med egen fest av stab og lederskapet søndag kveld. Det ble en hyggelig kveld. Se bilder her.

Last ned vårens møteplan

Lurer du på hva som skjer i Misjonskirken i vår - og vil ha planen på veggen? Nå kan du laste den ned.