Mari Unhammer ble takket og hedret med blomster og gave da hun gikk av som styreleder i menigheten på onsdagens årsmøte.

Mari har ledet menigheten og lederskapet siden 2014 og har gjort en enestående jobb – ikke minst som organisator, god innsikt i menighetens økonomi og som en god og uvurderlig støtte for pastor og øvrig stab. Nå overlater hun stafettpinnen til Kåre Heimvoll, som ble enstemmig valgt på årsmøtet (hans egen blanke stemme var den eneste).

Pastor Maria Morfjord takket Mari med blomster og et flott maleri – på vegne av lederskapet og menigheten. Maleriet viser et typisk Lista-tre som står støtt i vinden, selv om det er krokete og bøyd. Slik er også Mari!

Menigheten er så takknemlig for den innsatsen hun har lagt for dagen som styreleder.

Det nye lederskapet består etter onsdagens valg av Kåre Heimvoll (leder), Jelte Smit, Hilde Synnes Drønen, Karsten Vennebo Turøy og Ellen Hildreth. Jan Erik Unhammer og Berit Hellang ble valgt som henholdsvis 1. og 2. vara til styret. 1. vara møter alltid i styret, men uten stemmerett. I lederskapet sitter også pastor Maria Morfjord og ungdoms- og administrasjonsarbeider Lill Katrin Island.

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

2015 © Misjonskirken
Følg oss: