Gjensyn med Kirsten Watne

Søndag 3. mars kl. 11.00 får vi igjen besøk av Colombia-misjonær Kirsten Watne.

Sammen med sin avdøde ektemann, Svein, startet Kirsten opp nybrottsarbeid i millionbyen Barranquilla i Colombia for Det Norske Misjonsforbund. Ekteparet Watne, som i en årrekke var medlemmer i menigheten vår, fortsatte arbeidet også etter at de gikk av med pensjon – og Kirsten er still going strong. Nylig var hun i Colombia der det er bygd opp en splitter ny kirke i en av bydelene. Dette og mye annet spennende får vi høre mer om på søndagens gudstjeneste. Kirsten skal også tale Guds ord i møtet.

Menigheten har i årevis støttet arbeidet i Barranquilla – både med fast beløp og med sporadiske innsamlinger som misjonsbasarer og dedikerte kollekter. Også denne søndagen blir det Raus-kollekt til dette arbeidet.

Det er Mari Unhammer som leder søndagens møte. Svein Morten «Motti» Havaas spiller piano. Det er søndagsskole og between-samling parallelt med talen.

Vel møtt!

Joonatan & Therese fremfører «Din Godhet» og «Du är God» fra Bethel Music.

«As You Are» spilt inn live i Life Church.

Stearinlys.

Siste gudstjeneste før sommeren

Søndag 13. juni kl. 11.00 skulle det vært sommeravslutning med Alle sammen-preg, men det blir i stedet en dempet og annerledes gudstjeneste i Misjonskirken.

Endre Gill blir døpt av ungdomspastor Jan Erik Lerbrekk Ødegård.

To unge menn ble døpt

Endre Gill og Simon Philip Kleppe ble døpt i søndagens gudstjeneste.

Kåre Heimvoll og Tobias Nordfonn takket av ungdomspastor Jan Erik Lerbrekk Ødegård.

Ungdomspastoren ble takket av

Vår kjære ungdomspastor Jan Erik Lerbrekk Ødegård ble takket for innsatsen søndag.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Menighetsmøte onsdag 12. juni kl. 19.00

Styret kaller inn til menighetsmøte førstkommende onsdag kl. 19.00.

Pingst Sverige fremfører «Villkorslös» - live på Kreativ.

Gudstjeneste 17. september 2023. Ungdomspastor Jan Erik Lerbrekk Ødegård.

Besøk, dåp og pastor-avskjed

Gudstjenesten søndag 9. juni kl. 11.00 blir en innholdsrik affære.

Ron Kenoly synger «I See the Lord».