1. påskedag, gudstjeneste 1. april 2018. Kirsten Watne taler.

Søndag 3. mars kl. 11.00 får vi igjen besøk av Colombia-misjonær Kirsten Watne.

Sammen med sin avdøde ektemann, Svein, startet Kirsten opp nybrottsarbeid i millionbyen Barranquilla i Colombia for Det Norske Misjonsforbund. Ekteparet Watne, som i en årrekke var medlemmer i menigheten vår, fortsatte arbeidet også etter at de gikk av med pensjon – og Kirsten er still going strong. Nylig var hun i Colombia der det er bygd opp en splitter ny kirke i en av bydelene. Dette og mye annet spennende får vi høre mer om på søndagens gudstjeneste. Kirsten skal også tale Guds ord i møtet.

Menigheten har i årevis støttet arbeidet i Barranquilla – både med fast beløp og med sporadiske innsamlinger som misjonsbasarer og dedikerte kollekter. Også denne søndagen blir det Raus-kollekt til dette arbeidet.

Det er Mari Unhammer som leder søndagens møte. Svein Morten «Motti» Havaas spiller piano. Det er søndagsskole og between-samling parallelt med talen.

Vel møtt!

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

2015 © Misjonskirken
Følg oss: