Møteserie med Fagervik

På søndag blir det gudstjeneste, men kvelden før blir det et kveldsmøte kl. 19.00 med besøk av Håkon Fagervik.

Dette er én av kveldene i en møtehelg hvor Håkon besøker flere menigheter. Han skal også holde møter på Zion Vanse torsdag kveld, i Vanse kirke fredag kveld og Frelserens kirke søndag. Det vil også være bønneseminarer på Zion Vanse fra torsdag til søndag.

Fagervik er en av landets mest kjente forkynnere. Han var tidligere landsevangelist i Misjonsforbundet – nå Misjonskirken Norge. Og de senere år har han bygd opp et stort bønn og misjonssenter i Levanger. Fagervik har også et stort engasjement blant annet i Ukraina og på Filippinene.

Velkommen skal du være!

Håkon Fagervik holder møter i Vanse og Farsund og besøker Misjonskirken lørdag 10. juni.

Joonatan & Therese fremfører «Din Godhet» og «Du är God» fra Bethel Music.

«As You Are» spilt inn live i Life Church.

Stearinlys.

Siste gudstjeneste før sommeren

Søndag 13. juni kl. 11.00 skulle det vært sommeravslutning med Alle sammen-preg, men det blir i stedet en dempet og annerledes gudstjeneste i Misjonskirken.

Endre Gill blir døpt av ungdomspastor Jan Erik Lerbrekk Ødegård.

To unge menn ble døpt

Endre Gill og Simon Philip Kleppe ble døpt i søndagens gudstjeneste.

Kåre Heimvoll og Tobias Nordfonn takket av ungdomspastor Jan Erik Lerbrekk Ødegård.

Ungdomspastoren ble takket av

Vår kjære ungdomspastor Jan Erik Lerbrekk Ødegård ble takket for innsatsen søndag.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Menighetsmøte onsdag 12. juni kl. 19.00

Styret kaller inn til menighetsmøte førstkommende onsdag kl. 19.00.

Pingst Sverige fremfører «Villkorslös» - live på Kreativ.

Gudstjeneste 17. september 2023. Ungdomspastor Jan Erik Lerbrekk Ødegård.

Besøk, dåp og pastor-avskjed

Gudstjenesten søndag 9. juni kl. 11.00 blir en innholdsrik affære.

Ron Kenoly synger «I See the Lord».