Alpha kurs høsten 2022!

Høsten 2022 skal vi ha Alpha kurs i Farsund Misjonskirke! Vi starter tirsdag 6. september kl. 19:00 – 21:30. Etter dette har vi kurs hver tirsdag fram til og med 15. november. I tillegg er det planlagt at det blir en weekend 15.-16. oktober med ekstra undervisning.

Alpha-kurset er for alle som er interessert i å oppdage hva kristen tro handler om. Hver samling starter med et måltid før vi går over til undervisning og samtale i grupper.

Det er helt gratis og påmelding kan gjøres til Randi Eng enten på mail: randi@misjonskirke.com eller på sms: 47511647.

Hjertelig velkommen!

Alle sammen møte

Vi starter høsten med et Alle sammen møte i Farsund Misjonskirke søndag 21. august kl. 11:00.

Hjertelig velkommen til oppstart i Farsund Misjonskirke 21. august kl. 11:00!

Sommeravslutning! OBS: flyttet til Farsund Misjonskirke

Da var tiden inne for siste søndagsmøte før sommeren. På grunn av at det er meldt dårlig vær vil vi flytte det inn i Farsund Misjonskirke. Det starter 19. juni kl 11:00 og det blir andakt, sang, lek og moro.

Onsdagskafe og bønnemøte

Onsdag 15. juni blir det onsdagskafe kl. 12. Dette er siste onsdagskafe før sommeren. På kvelden blir det bønnemøte fra kl. 19:00-20:00.

Kjært gjensyn på Alle sammen-møte

Vår tidligere pastor, Maria Morfjord, og hennes yngste sønn Max Gabriel var et kjært gjensyn på søndagens Alle sammen-møte.

Alle sammen møte

Hjertelig velkommen til alle sammen møte kommende søndag 12. juni kl 11:00.  Maria Morfjord kommer for å tale og lovsang får vi av Jorunn Rudlende og Kamilla Landmark. Etter møte blir det kirkekaffe.

Velkommen til pinsemøte!

Istedenfor møte på søndag blir det pinsemøte mandag 6. juni kl 18:00 i Farsund Misjonskirke.

Velkommen til Kveldsmøte

Det blir kveldsmøte søndag 29. mai kl. 19:00 i Farsund Misjonskirke. Ungdomspastoren vår Jan Erik Lerbrekk skal tale og Hanne Turøy leder lovsang.

Formiddagsgudstjeneste

Kommende søndag 22. mai blir det gudstjeneste kl. 11:00. Thore Tellefsen taler og Jorunn Rudlende leder lovsang.