Team Motti er menighetens kortilbud for voksne og ungdom fra ungdomsskolealder og oppover. Koret ledes av musikalsk leder i menigheten, Svein Morten «Motti» Havaas. Han har drevet med gospelmusikk og korsang store deler av livet. På slutten av 1990-tallet drev han både menighetens daværende ungdomskor Impuls og startet opp unge-voksne-koret Backup. For noen få år siden hadde han også prosjektkoret Team Motti i forbindelse med at det ble arrangert «Det store korslaget» på Nissedal bibelcamping. Det første året gikk koret helt til topps i konkurransen. Andre året ble de nummer to. Koret deltok også på «Korslaget» til Sparebank1 i Lyngdal.

Etter at Backup  lagt på is for en del år tilbake, var det duket for reunion høsten 2013 i forbindelse med en misjonskonsert i anledning dobbel 40-årsdag for «Motti» og hans kone Mai Britt Havaas. Det hele var så vellykket – og mange av sangerne ble så gira på å synge i kor – at tilbudet ble besluttet videreført.

Team Motti øver nå fast annenhver torsdag kveld.

Kalender for Team Motti