Spennende Ansgar-besøk

Med «vår egen» Bernhardus Havaas i spissen, deltok et lovsangsteam fra Ansgar bibelskole på en meget vellykket Åpent Hus-kveld lørdag.

Mye ungdommer, god deltakelse i lovsangen og ikke minst – flere som tilkjennega at de ønsket å ta et standpunkt for å følge Jesus. Fantastisk!

Ansgar-teamet ledet den unge forsamlingen flotte lovsanger – og fikk de fremmøtte til å delta. Teamets lærer, Daniel Dahl, talte Guds ord på en forståelig og enkel måte. Han sammenliknet det å prøve å følge Jesus med det å smake på en kebab. Hvis man bare tar imot rullekebaben og beholder den i sølvpapiret, men ikke pakker den ut og smaker på den, aner man ikke hvor godt det smaker. Flere unge valgte å gi seg til kjenne da frelsesinnbydelsen gikk ut. Og hele forsamlingen ba frelsesbønnen sammen med dem. En hellig stund!

Se bilder fra seansen i bilderiggen ovenfor. Bildene er alle tatt av Elias Havaas.

Endre Gill blir døpt av ungdomspastor Jan Erik Lerbrekk Ødegård.

To unge menn ble døpt

Endre Gill og Simon Philip Kleppe ble døpt i søndagens gudstjeneste.

Kåre Heimvoll og Tobias Nordfonn takket av ungdomspastor Jan Erik Lerbrekk Ødegård.

Ungdomspastoren ble takket av

Vår kjære ungdomspastor Jan Erik Lerbrekk Ødegård ble takket for innsatsen søndag.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Menighetsmøte onsdag 12. juni kl. 19.00

Styret kaller inn til menighetsmøte førstkommende onsdag kl. 19.00.

Pingst Sverige fremfører «Villkorslös» - live på Kreativ.

Gudstjeneste 17. september 2023. Ungdomspastor Jan Erik Lerbrekk Ødegård.

Besøk, dåp og pastor-avskjed

Gudstjenesten søndag 9. juni kl. 11.00 blir en innholdsrik affære.

Ron Kenoly synger «I See the Lord».

Alle sammen-gudstjeneste. Pastor Markus T. Kleppe holdt andakt.

Gudstjeneste og vårens siste barnekirke

Pastor Markus Kleppe taler i gudstjenesten og det er siste barnekirke før sommeren søndag 2. juni kl. 11.00.

Konfirmant-opplegg.

Konfirmant-tilbud for neste skoleår

Kjenner du en ungdom som er konfirmant neste skoleår? Tips dem om vårt opplegg!

The Asidors fremfører «One Day at a Time (Sweet Jesus)».