Se bilder fra julevandringen

I strålende desember-vær ble julens budskap presentert på en levende måte i en vandring rundt Mosvoldtjernet søndag kveld.

Betweenere, ungdommer og voksne fra ulike vekstgrupper sørget for at årets julevandring ble en suksess. Ikke like mange som i fjor deltok som vandrere, men de i underkant av 100 fremmøtte som deltok fikk oppleve julens budskap i tekst og toner, sang, dans og flott skuespill. Vandringen endte i gapahuken, som for anledningen var omgjort til stallen der Maria og Josef og det lille Jesus-barnet var å finne – og der Frelsesarmeens offiser Jakobina Heinesen holdt en flott andakt.

Du ser flere bilder fra julevandringen i bilderiggen nedenfor.

Sommeravslutning! OBS: flyttet til Farsund Misjonskirke

Da var tiden inne for siste søndagsmøte før sommeren. På grunn av at det er meldt dårlig vær vil vi flytte det inn i Farsund Misjonskirke. Det starter 19. juni kl 11:00 og det blir andakt, sang, lek og moro.

Onsdagskafe og bønnemøte

Onsdag 15. juni blir det onsdagskafe kl. 12. Dette er siste onsdagskafe før sommeren. På kvelden blir det bønnemøte fra kl. 19:00-20:00.

Kjært gjensyn på Alle sammen-møte

Vår tidligere pastor, Maria Morfjord, og hennes yngste sønn Max Gabriel var et kjært gjensyn på søndagens Alle sammen-møte.

Alle sammen møte

Hjertelig velkommen til alle sammen møte kommende søndag 12. juni kl 11:00.  Maria Morfjord kommer for å tale og lovsang får vi av Jorunn Rudlende og Kamilla Landmark. Etter møte blir det kirkekaffe.

Velkommen til pinsemøte!

Istedenfor møte på søndag blir det pinsemøte mandag 6. juni kl 18:00 i Farsund Misjonskirke.

Velkommen til Kveldsmøte

Det blir kveldsmøte søndag 29. mai kl. 19:00 i Farsund Misjonskirke. Ungdomspastoren vår Jan Erik Lerbrekk skal tale og Hanne Turøy leder lovsang.

Formiddagsgudstjeneste

Kommende søndag 22. mai blir det gudstjeneste kl. 11:00. Thore Tellefsen taler og Jorunn Rudlende leder lovsang.

Alpha middag

Til høsten starter vi alpha-kurs i Farsund Misjonskirke! Som en introduksjon ønsker vi å invitere til middag 14. juni kl. 19:00.

Velkommen til 17. mai fest!

På 17. mai kl 18:14 inviterer vi til fest i Farsund Misjonskirke!