Se bilder fra julevandringen

I strålende desember-vær ble julens budskap presentert på en levende måte i en vandring rundt Mosvoldtjernet søndag kveld.

Betweenere, ungdommer og voksne fra ulike vekstgrupper sørget for at årets julevandring ble en suksess. Ikke like mange som i fjor deltok som vandrere, men de i underkant av 100 fremmøtte som deltok fikk oppleve julens budskap i tekst og toner, sang, dans og flott skuespill. Vandringen endte i gapahuken, som for anledningen var omgjort til stallen der Maria og Josef og det lille Jesus-barnet var å finne – og der Frelsesarmeens offiser Jakobina Heinesen holdt en flott andakt.

Du ser flere bilder fra julevandringen i bilderiggen nedenfor.

Acta Lovsang synger «Miraklenes Gud».

Maria Morfjord taler søndag

Vår tidligere pastor Maria Morfjord taler i søndagens gudstjeneste, 5. februar kl. 11.00.

David Phelps fremfører den vakre hymnen «Until Then».

Bibelundervisning søndag kveld

Førstkommende søndag 29. januar kl. 19.00 skal menigheten ha den første av tre bibelundervisninger i vår.

Boyce Worship Collective synger «In Christ Alone».

Fortsetter taleserien «Typisk Jesus»

Søndag 22. januar kl. 11.00 er det tid for del tre av taleserien «Typisk Jesus».

Deltar på tverrkirkelig inspirasjonshelg

I anledning Bibeldagen 2023 arrangerer Frelsesarmeen Farsund, Farsund Misjonskirke og Farsund menighet tverrkirkelig inspirasjonshelg kommende helg.

Flott medarbeiderfest – se bildene

Menighetens frivillige ble hyllet og feiret med egen fest av stab og lederskapet søndag kveld. Det ble en hyggelig kveld. Se bilder her.

Last ned vårens møteplan

Lurer du på hva som skjer i Misjonskirken i vår - og vil ha planen på veggen? Nå kan du laste den ned.