Pastor-innsettelse kommende søndag

Søndag 4. september kl. 11:00 blir det festgudstjeneste i Farsund Misjonskirke. Under gudstjenesten blir det innsettelse av den nye pastoren vår Markus Terje Kleppe!

Selve innsettelsen er det menighetsrådgiver Stein Bjørkholt som skal stå for. Etter at han er blitt innsatt, skal pastor Markus Kleppe tale. Svein Morten og Mai Britt Havaas skal ha lovsangen. Samlingen ledes av Kåre Heimvoll.

Det er dekket til festbord og etter møtedelen blir det servert middag – med påfølgende kakebord.

Hjertelig velkommen til festgudstjenesten!

3. søndag i advent

Kommende søndag blir det adventssamling i Farsund Misjonskirke kl. 11:00. Vi fortsetter med taleserien Gode nyheter, denne gangen kommer Rune Heimvoll for å tale. Lovsangen blir ledet av Jorunn Rudlende.

2. søndag i advent

Velkommen til adventssamling i Farsund Misjonskirke 4. desember kl. 11:00. Ungdomspastoren vår Jan Erik Ødegård fortsetter på taleserien Gode Nyheter, og Svein Morten Havaas leder lovsangen.

Onsdagskafe

Velkommen til Onsdagskafe 30. november kl. 12:00! Her er en god mulighet til å spise lunsj i felleskap med andre og slå av en prat. Denne gangen kommer Leif Tore Hellang, han skal fortelle om og vise unike bilder fra krigen på Farsund/Lista området.

Adventssamling Kl 11:00 kommende søndag

Hjertelig velkommen til adventssamling søndag 27. november Kl 11:00. Markus Kleppe skal begynne på taleserien Gode nyheter og Marianne Risan leder lovsang

Misjonsbasar med rekordresultat

Fredagens misjonsbasar ga hele 61.000 kroner til vårt misjonsprosjekt i Barranquilla, Colombia. Det er rekord!

Gudstjeneste m/barnekirke

Hjertelig velkomment til gudstjeneste kommende søndag kl 11:00 Pastoren vår Markus Kleppe skal tale, og Svein Morten Havaas leder lovsang. I tillegg er det Barnekirke i kjelleren for alle barna! Ikke glem å bli igjen etter møte, da blir det middag for alle!

Misjonsbasar fredag 16. november 2018.

Gevinster til Misjonsbasaren 18. november

18. november kl. 18:00 er det Misjonsbasar i Farsund Misjonskirke! Alle inntektene går til vårt hjerteprosjekt: Barneskolene i Barranquilla, Colombia. Vi gleder oss masse og har fått inn mye fine gevinster til loddbøkene, men trenger gevinster til selve basaren.

Velkommen til kveldsmøte

Kommende søndag 13. november blir det kveldsmøte kl. 19:00. Christer Høiland kommer for å tale, og Hanne Turøy leder lovsangen.

Alle sammen møte kommende søndag

Søndag 6. november blir det alle sammen møte! Her er alle hjertelig velkommen om du er liten eller stor. Denne gangen kommer Lisbeth Strandberg for å tale.