Påsken i Misjonskirken

Dette er hva som skjer i og i regi av Misjonskirken denne påsken.

Palmesøndag – 24. mars kl. 11.00 – blir det friluftsgudstjeneste på Varbak. Det legges opp til vandring blant installasjonene som planlegges satt opp der – som de foregående årene. De fremmøtte oppfordres også til å ta med seg lunsj, drikke og kaffe. Blir været helt elendig, legges samlingen til Misjonskirken.

Skjærtorsdag – 28. mars kl. 19.00 – blir det kveldsmøte. En av vekstgruppene har tatt ansvar for denne samlingen. Det blir påskesang og lovsang ved Mai Britt og Svein Morten «Motti» Havaas. Det legges også opp til noe tekstlesing, samt åpning for frie vitnesbyrd mellom sangene.

1. påskedag – søndag 31. mars kl. 14.00 – blir det ny friluftsgudstjeneste på Varbak. Denne festgudstjenesten holdes i samarbeid med Frelsesarmeen og Sentrumkirken.

Vel møtt til påskens samlinger. Ta gjerne med deg en venn! Og det kan du også gjøre til påskeinstallasjonen på Varbak utenom de fastsatte samlingene.

Joonatan & Therese fremfører «Din Godhet» og «Du är God» fra Bethel Music.

«As You Are» spilt inn live i Life Church.

Stearinlys.

Siste gudstjeneste før sommeren

Søndag 13. juni kl. 11.00 skulle det vært sommeravslutning med Alle sammen-preg, men det blir i stedet en dempet og annerledes gudstjeneste i Misjonskirken.

Endre Gill blir døpt av ungdomspastor Jan Erik Lerbrekk Ødegård.

To unge menn ble døpt

Endre Gill og Simon Philip Kleppe ble døpt i søndagens gudstjeneste.

Kåre Heimvoll og Tobias Nordfonn takket av ungdomspastor Jan Erik Lerbrekk Ødegård.

Ungdomspastoren ble takket av

Vår kjære ungdomspastor Jan Erik Lerbrekk Ødegård ble takket for innsatsen søndag.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Menighetsmøte onsdag 12. juni kl. 19.00

Styret kaller inn til menighetsmøte førstkommende onsdag kl. 19.00.

Pingst Sverige fremfører «Villkorslös» - live på Kreativ.

Gudstjeneste 17. september 2023. Ungdomspastor Jan Erik Lerbrekk Ødegård.

Besøk, dåp og pastor-avskjed

Gudstjenesten søndag 9. juni kl. 11.00 blir en innholdsrik affære.

Ron Kenoly synger «I See the Lord».