Onsdagskafe og bønnemøte

Onsdag 18. mai blir det onsdagskafe kl. 12, Kåre Heimvoll kommer for å fortelle om vindmøllene på Lista. I tillegg blir det god mat og kaffe!

På kvelden blir det bønnemøte fra kl. 19:00-20:00. Her finner du bønn og lovsang i felleskap. Her kan du også finne faste bønne-emner til inspirasjon.

Hjertelig velkommen!

Velkommen til 17. mai fest!

På 17. mai kl 18:14 inviterer vi til fest i Farsund Misjonskirke!

Alle sammen møte kommende søndag

Hjertelig velkommen til Alle sammen møte på søndag 15. mai kl. 11:00.

Gi Jesus videre har nå åpnet for påmelding!

Gi Jesus videre er en konferanse for deg som vil at de som vokser opp får en tro på Jesus som varer livet ut.

Velkommen til kveldsmøte

Hjertelig velkommen til kveldsmøte 8. mai kl 19:00. Markus Kvavik kommer for å tale og Jan Erik Ødegård leder lovsang.

Ny pastor i Farsund Misjonskirke!

Markus Kleppe har takket ja til jobben som menighetspastor i Farsund Misjonskirke.

Kveldsmøte

Søndag 1. Mai kl 19:00 er det kveldsmøte i Farsund Misjonskirke. Tale får vi av Einar Ellingsen, og Jorunn Rudlende leder lovsangen.

Konfirmant 2023?

Farsund Misjonskirke gleder seg over å kunne invitere til konfirmasjonsundervisning skoleåret 2022/2023.

Bønn- og lovsangsmøte

Søndag 24. april kl. 19:00 blir det møte med fokus på bønn og lovsang. Det blir derfor ikke tale denne gangen. Marianne leder lovsangen, og det blir kirkekaffe etter møtet.

1. og 2. påskedag

1. påskedag kan du være med å se soloppgangen. Møt opp på parkeringsplassen på Havika kl. 05:45. 2. påskedag blir det påskefest kl 17:00 i Farsund Misjonskirke! Gjerne inviter med deg noen på festen.