Erlend Drønen

Maria Morfjord

Hovedpastor
+47 47279563

Maria og Martin pastorparetMenighetens hovedpastor heter Maria Morfjord. Hun tiltrådte 1. august 2011 og er ansatt i 80 prosents stilling.
Maria er gift med Martin Morfjord. Sammen har paret tre barn; Emma-Sofia, Theodor og Max Gabriel.

Før Maria og Martin kom til Farsund, jobbet de med menighetsplanting og storbymisjonering i København i Danmark. Maria har teologisk utdannelse ved Ansgarskolen i Kristiansand.

Erlend Synnes Drønen er også ansatt i menigheten som ungdomsarbeider i en deltidsstilling. Han er for tiden teologistudent ved Ansgar Teologiske Høyskole i Kristiansand. Som ungdomsarbeider har han blant annet ansvaret for å følge opp ungdomsbandet, han er «daglig leder» for Åpent Hus som er ungdommenes faste samlinger annenhver lørdag, og har også litt med ungdommenes Connect-grupper å gjøre.

Vår pastor har kontor i kjelleren i Misjonskirken på Sunde. Ønsker du å treffe dem for en prat, sjelesorg, forbønn eller andre ting, kan du kontakte Maria for å gjøre en avtale – eller bare stikke innom kirken.