Kjære venner i Farsund Misjonskirke

Jeg har stor tro på at vi som menighet fortsatt kan, og skal, være synlige og misjonale i denne «mørke tiden».

Dette er ikke tiden for å stikke hodet i sanden til Covid-19 er over og vi igjen kan samle oss innenfor i Misjonskirka. Vi er sendt til Farsund som lys i mørket! Og nå håper jeg at vi som menighet kan lyse litt sammen igjen.

Guds ord omtales som «lys» i Bibelen:

«Ditt ord er en lykt for min fot og et lys for min sti.» Salme 119:105

Derfor vil vi lage en «lys»-løype et sted i Farsund hvor det er turområde. For øyeblikket venter vi på svar fra kommunen ift tillatelse, så nøyaktig når og hvor det blir, vender vi tilbake til. Se for deg at man kan gå løypa når det er mørkt, men langs stien henger det laminerte lapper med bibelvers og en kort personlig hilsen fra folk i menigheten. Lappen henger sammen med en refleksbrikke slik at barna kan ta med seg lommelykt på «skattejakten». Vi håper vi kan få lov til å la det henge minimum 3 dager før vi tar det ned, slik at vi kan spre oss når vi går løypa og invitere andre til vandringen. Dét kommer til å bli fint! Bare når jeg leser de hilsningene som har kommet inn, må jeg smile, og jeg kjenner en glede boble inni meg. Jeg gleder meg virkelig til dette!

Har du lyst til å dele et bibelvers til løypa? Infoen ble gitt til vekstgruppene i første omgang. Men oppskriften er enkel: Finn et kort bibelvers som er lett å forstå, og skriv 2-3 linjer om hvorfor det verset betyr noe for deg. Og send det til meg senest i morgen torsdag kl 12, til maria@morfjord.com

Ellers så jobber nå valgkomiteen og lederskapet for fullt fram mot årsmøtet. Vær med og be for et godt lederskap; at Gud skal legge en lyst og tjenervilje i hjertene til dem han kaller til styrearbeidet, og ikke minst, at hele menigheten løfter og bærer sammen. Husk at årsrapporter og evt regnskap for undergruppene skal leveres snarest og senest FØR 26. januar til Maria Louise Hildreth: marialouise@misjonskirke.com. Ta kontakt med henne om det er noe du lurer på.

En kjærlig hilsen fra pastor Maria Morfjord

Sommeravslutning! OBS: flyttet til Farsund Misjonskirke

Da var tiden inne for siste søndagsmøte før sommeren. På grunn av at det er meldt dårlig vær vil vi flytte det inn i Farsund Misjonskirke. Det starter 19. juni kl 11:00 og det blir andakt, sang, lek og moro.

Onsdagskafe og bønnemøte

Onsdag 15. juni blir det onsdagskafe kl. 12. Dette er siste onsdagskafe før sommeren. På kvelden blir det bønnemøte fra kl. 19:00-20:00.

Kjært gjensyn på Alle sammen-møte

Vår tidligere pastor, Maria Morfjord, og hennes yngste sønn Max Gabriel var et kjært gjensyn på søndagens Alle sammen-møte.

Alle sammen møte

Hjertelig velkommen til alle sammen møte kommende søndag 12. juni kl 11:00.  Maria Morfjord kommer for å tale og lovsang får vi av Jorunn Rudlende og Kamilla Landmark. Etter møte blir det kirkekaffe.

Velkommen til pinsemøte!

Istedenfor møte på søndag blir det pinsemøte mandag 6. juni kl 18:00 i Farsund Misjonskirke.

Velkommen til Kveldsmøte

Det blir kveldsmøte søndag 29. mai kl. 19:00 i Farsund Misjonskirke. Ungdomspastoren vår Jan Erik Lerbrekk skal tale og Hanne Turøy leder lovsang.

Formiddagsgudstjeneste

Kommende søndag 22. mai blir det gudstjeneste kl. 11:00. Thore Tellefsen taler og Jorunn Rudlende leder lovsang.

Alpha middag

Til høsten starter vi alpha-kurs i Farsund Misjonskirke! Som en introduksjon ønsker vi å invitere til middag 14. juni kl. 19:00.

Velkommen til 17. mai fest!

På 17. mai kl 18:14 inviterer vi til fest i Farsund Misjonskirke!