Juleblomst-aksjonen 2023

I februar reiser vi på tur med konfirmantene til Romania hvor de skal bli kjent med et misjonsarbeid som Make a Change støtter i Calarassi – en by 2 timer sør for Bucharest.

Konfirmantene skal dele ut mat og ved til fattige og være med på hjelpearbeid – så her blir det mange sterke inntrykk. Juleblomstaksjonen samler inn penger til den hjelpen vi skal gi.
Konfirmantene selger Juleroser og Asalia for kr 200 per stk. Av disse går kr 90 direkte til hjelpearbeidet. Ta kontakt hvis du ønsker å støtte konfirmantene våre – hjelp oss å hjelpe ❤️

Gjensyn med Christine på Alle sammen

Førstkommende søndag 3. mars kl. 11.00 er det klart for et nytt Alle sammen-møte. Der blir det gjensyn med Christine Watne Kristiansen - og vårt nye barnekor Voice of Joy.

Forny drømmen 2.0 – sett av lørdag 9. mars

Sett av datoen lørdag 9. mars. Da skal vi som menighet nok en gang gjennomføre «Forny drømmen». Menighetsrådgiver Stein Bjørkholt blir med oss.

Gudstjeneste 17. september 2023. Pastor Markus T. Kleppe taler.

Han taler på felles kveldsmøte på Lista

Søndag 25. februar kl. 19.00 er det felles kveldsmøte i Lista misjonskirke.

Onsdagskafé onsdag kl. 12.00

Noen har kanskje vinterferie, men det er likevel onsdagskafé denne uken.

Sommerfest 14. juni 2015. Thore Tellefsen takkes av.

Gjenhør med Thore

Vår tidligere pastor og seniorpastor, Thore Tellefsen taler på gudstjenesten søndag 18. februar kl. 11.00.

Barnekoret Voice of Joy synger på Alle sammen-gudstjeneste søndag 4. februar.

Bli med i vårt nye barnekor!

Vil du bli med i barnekoret - Voice of Joy? Eller kjenner du noen dette passer for?

Alle sammen-gudstjeneste 4. februar 2024. Dramastykke om enken i Sarepta.

Se bilder fra flott Alle sammen-møte

Søndag 4. februar ble det holdt en ekstraordinært flott Alle sammen-gudstjeneste. Se bildene her.

Tid for ny onsdagskafé

Velkommen til ny onsdagskafé i Misjonskirken onsdag 7. februar fra kl. 12.00.

Samuel Ljungblahd synger «My Life Is In Your Hands» og «Something About the Name Jesus» og «I Smile».