Hypp-hypp

Nåde være med dere og fred fra Gud vår Far og Herren Jesus Kristus!

Av pastor Maria Morfjord

Da er sommerferien over og vi børster svett og støv av hverdagsrutiner som har ligget i dvale. Nå skjer det mye for dem som vil henge med i svingene!

Siste lørdag ble 5 flotte ungdommer konfirmert. Vi gratulerer dem og familiene så mye! Dessverre var det ikke mulig å ha det som en åpen gudstjeneste, siden det ble så mange gjester. Men på førstkommende søndag har vi kveldsmøte – åpent for alle! Hjertelig velkommen! Da har du også muligheten til å dele opplevelser, ord og tanker du har blitt velsignet med løpet av sommeren. Vi gleder oss til å både se og høre hverandre.

Denne høsten vil vi ha Alle-Sammen gudstjenester for hele familien annenhver søndag kl 11.00. Derfor vil vi legge søndagsskolen og betweensamlingene, som før var under gudstjenesten, på is inntil videre. Nå er det en tid hvor vi skal være alle sammen – sammen 😉 Teamet for planleggingen av disse gudstjenestene er på plass, og de er: Jorunn & Odd Bjørn Rudlende, Karin & Even Bjørnestad, Berit & Leif Tore Hellang, Kamilla Landmark, Hanne & Karsten Turøy, Maria & Martin Morfjord.

Første Alle-Sammen gudstjeneste blir 30. august – og da sparker vi like godt i gang med en spesiell invitasjon til ALLE som har begynt i 1.klasse. Vi deler ut boka «1 år 2 barn 3 venner» til dem. Ikke nok med det – så har vi en helt HERLIG ressurs til utdeling til alle familier, som vi har fått som spesiell gave fra Bibelselskapet. Oj oj oj – det er bare å glede seg og invitere med seg venner.

Førstkommende ONSDAG vil dessuten HOBBYKLUBBEN starte opp, kl 17-19. Kjetil Nordfonn er leder, og han har fått med seg mange flere som bidrar. Hobbyklubben er for alle fra 1. – 10. klasse. De aller yngste må gjerne ha med seg forelder. Klubben kommer til å være vekselvis ute på tur og inne i Misjonskirka. Alt fra møbelsnekring til baking står på programmet. Hjelp oss gjerne med å spre ryktet til folk i kommunen vår. Info kommer også på hjemmesiden og på facebook.

Alle møter og aktiviteter vil følge smitteverntiltak. Ønsker du å være spesielt skjermet under søndagsmøtene anbefaler vi at du bruker galleriet. Dette er reservert for deg som må ta ekstra forhåndsregler.

KJØKKENET er straks i full sving med å bli pusset opp. Takk til Jan Erik Unhammer, Kåre Heimvoll og Trond Kjørrefjord som leder prosjektet. Vi trenger dessuten mange flere til dugnad slik at vi blir ferdige før hobbyklubben skal lage julebakst der. Vil du være med å gi en gave øremerket kjøkkenet, kan du bruke menighetens prosjektkonto: 2801.47.72474

Når alt dette, og mere til, «spretter opp av jorda» i menigheten, så vil jeg oppmuntre oss alle til å «hyppe» godt rundt det slik at det kan vokse og bære rikelig med frukt. Slik er det med poteter man har satt i jorda – når man hypper potetene kan de produsere flere poteter og potetkålen får nødvendig støtte slik at den ikke knekker så lett.

Det er ikke bare høst på kalenderen – det er også en høst i Guds rike, som vi kalles til å arbeide og støtte hverandre i.

«Dere sier: Ennå er det fire måneder til innhøstingen. Men jeg sier dere: Løft blikket og se på markene! De står alt hvite mot høst.» Joh. 4:35

Velsigna arbeidslyst i din tjeneste, i din familie, på skolen og på jobb.

Se andre nyheter

Sommeravslutning! OBS: flyttet til Farsund Misjonskirke

Da var tiden inne for siste søndagsmøte før sommeren. På grunn av at det er meldt dårlig vær vil vi flytte det inn i Farsund Misjonskirke. Det starter 19. juni kl 11:00 og det blir andakt, sang, lek og moro.

Se mer »

Onsdagskafe og bønnemøte

Onsdag 15. juni blir det onsdagskafe kl. 12. Dette er siste onsdagskafe før sommeren. På kvelden blir det bønnemøte fra kl. 19:00-20:00.

Se mer »

Kjært gjensyn på Alle sammen-møte

Vår tidligere pastor, Maria Morfjord, og hennes yngste sønn Max Gabriel var et kjært gjensyn på søndagens Alle sammen-møte.

Se mer »

Alle sammen møte

Hjertelig velkommen til alle sammen møte kommende søndag 12. juni kl 11:00.  Maria Morfjord kommer for å tale og lovsang får vi av Jorunn Rudlende og Kamilla Landmark. Etter møte blir det kirkekaffe.

Se mer »

Velkommen til pinsemøte!

Istedenfor møte på søndag blir det pinsemøte mandag 6. juni kl 18:00 i Farsund Misjonskirke.

Se mer »

Velkommen til Kveldsmøte

Det blir kveldsmøte søndag 29. mai kl. 19:00 i Farsund Misjonskirke. Ungdomspastoren vår Jan Erik Lerbrekk skal tale og Hanne Turøy leder lovsang.

Se mer »

Formiddagsgudstjeneste

Kommende søndag 22. mai blir det gudstjeneste kl. 11:00. Thore Tellefsen taler og Jorunn Rudlende leder lovsang.

Se mer »

Alpha middag

Til høsten starter vi alpha-kurs i Farsund Misjonskirke! Som en introduksjon ønsker vi å invitere til middag 14. juni kl. 19:00.

Se mer »

Velkommen til 17. mai fest!

På 17. mai kl 18:14 inviterer vi til fest i Farsund Misjonskirke! 

Se mer »