Hopp til innhold

Gospelsang fra Vokal

Førstkommende søndag 22. november kl. 19.00 blir sørstatsgospelgruppen Vokal nok en gang å høre i Misjonskirken.

Gospelgruppen deltar på søndagens kveldsmøte der pastor i Misjonskirken i Lyngdal,  Jim L. Foss taler Guds ord.

Sanggruppen Vokal består av fire lyngdøler og en listamann, som alle har til felles at de liker å synge og har en forkjærlighet for sørstatsgospel-musikken – her til lands ofte kjent som Gaither-stilen. Kvintetten henter sin inspirasjon fra Gaither Vocal Band og andre mannsgrupper som har denne særegne gospelmusikken som spesialitet. Men Vokal synger ikke bare på engelsk, gruppen har også låter med både norsk og svensk tekst på repertoaret. Felles for sangene de synger er at de har et klart evangelisk innhold og iørefallende melodier som fremføres i fir- og femstemte vokalharmonier.

Vokal startet opp høsten 2004. Besetningen består av sangerne Henning Persson (first tenor), Roy Salvesen (lead), Odd Kjell Skjørli (lead og second tenor) og Svein Herdal (bass) fra Lyngdal misjonsmenighet, samt Svein Morten Havaas (piano og baritone) fra Lista, med tilhørighet i Farsund misjonsmenighet.

Gruppen har foruten å synge på møter i sine to hjemmemenigheter i Lyngdal og Farsund også deltatt med sang på en rekke møteaksjoner, møter og arrangementer i distriktet – i tillegg til egne konserter. Vokal har fått en fin inngang i det etablerte Gaither-miljøet, og har blant annet holdt egen konsert hos Finsland Gaither Klubb, som er flaggskipet innen sjangeren på Sørlandet.

Blant høydepunktene til gruppen så langt kan nevnes konserter med Gaither-duoene Woody & Vonnie Wright, den blinde pianisten Gordon Mote, avdøde Stephen Hill, Reggie & Lady Love Smith og ikke minst konsert sammen med den kanskje aller mest kjente Gaither-vokalisten, Lynda Randle. Henne har de delt scene med både i Filadelfiakirken i Vennesla i 2008, på en stor svensk Homecomingfestival i Jönköping i Sverige i august 2011 og i KVS-hallen i Lyngdal et par uker senere. På festivalen i Sverige deltok for øvrig kjente Gaither-artister som Marshall Hall, Karen Peck & New River og The Collingsworth Family.

I februar 2010 og mars 2013 deltok gruppen også på Gaither-stevnet ”Singin’ in the City” i henholdvis IMI-Kirken i Stavanger og Fredheim Arena i Sandnes foran flere hundre mennesker sammen med blant annet Gaither-gruppene Talley Trio, Reggie & Lady Love Smith og Charlotte Ritchie fra USA.

Les mer om Vokal på deres hjemmeside – eller følg dem på Facebook.

Vel møtt søndag kveld!

Acta Lovsang synger «Miraklenes Gud».

Maria Morfjord taler søndag

Vår tidligere pastor Maria Morfjord taler i søndagens gudstjeneste, 5. februar kl. 11.00.

David Phelps fremfører den vakre hymnen «Until Then».

Bibelundervisning søndag kveld

Førstkommende søndag 29. januar kl. 19.00 skal menigheten ha den første av tre bibelundervisninger i vår.

Boyce Worship Collective synger «In Christ Alone».

Fortsetter taleserien «Typisk Jesus»

Søndag 22. januar kl. 11.00 er det tid for del tre av taleserien «Typisk Jesus».

Deltar på tverrkirkelig inspirasjonshelg

I anledning Bibeldagen 2023 arrangerer Frelsesarmeen Farsund, Farsund Misjonskirke og Farsund menighet tverrkirkelig inspirasjonshelg kommende helg.

Flott medarbeiderfest – se bildene

Menighetens frivillige ble hyllet og feiret med egen fest av stab og lederskapet søndag kveld. Det ble en hyggelig kveld. Se bilder her.

Last ned vårens møteplan

Lurer du på hva som skjer i Misjonskirken i vår - og vil ha planen på veggen? Nå kan du laste den ned.