Alle sammen og sommeravslutning

Søndag 18. juni er det siste samling før sommeren, og vi avslutter med Alle sammen-gudstjeneste og et felles måltid!
Det blir andakt av ungdomspastor, Jan Erik Lerbrekk. Vi skal også feire nattverd sammen.
Etterpå sitter vi på utsiden med mat og godt fellesskap. Vi oppfordrer alle til å ta med mat til fellesskapet, så deler vi og spiser sammen. Vi stiller med drikke og litt forskjellig!

The Asidors fremfører «One Day at a Time (Sweet Jesus)».

Alle sammen-gudstjeneste 4. februar 2024. Barnekoret Voice of Joy deltok med sang.

Velkommen til Alle sammen-gudstjeneste

Søndag 26. mai kl. 11.00 er du hjertelig velkommen til Alle sammen-gudstjeneste i Misjonskirken.

17. mai-fest. Per-Erik Drønen og Henning Turøy ledet.

Se bildene fra 17. mai-festen

17. mai kl. 18.14 ble det - tradisjonen tro - holdt nasjonalfest i Misjonskirken. Og FOR en fest det ble. Se bildene her.

Pinsehelgens musikkvideo

Kollektivet Lovsang synger «Hellig».

Han taler på pinsemøtet

Det er ingen gudstjeneste på søndag, men det er fordi vi inviterer til kveldsmøte på 2. pinsedag kl. 19:00!

17. mai kl. 18.14

Det duket for fest på nasjonaldagen også i år.

St. Stephen's Twickenham fremfører «Days of Elijah».

Gudstjeneste 17. september 2023. Pastor Markus T. Kleppe taler.

Pastoren vår taler på søndagens gudstjeneste

Velkommen til ny gudstjeneste søndag 12. mai kl. 11.00.

Chris Blue og deler av Gaither Vocal Band fremfører«I Can't Even Walk (Without You Holding My Hand)».