Søndag 6. juni kl. 18.00 kan du for første gang i historien oppleve «Team Motti» live.
Svein Morten Havaas – alias Motti – ble i vinter utfordret til å samle en gjeng og danne et kor for deltakelse i «Det store korslaget» under Nissedal Bibelcamping. Utfordringen ble tatt på strak arm. Rundt 20 sangere – fra ungdomsskolealder til godt voksne – har vært samlet til flere øvelser.

De har også hatt mye sosialt og gjort flere sprell sammen. Blant annet gjorde gjengen stor furore da de for en drøy uke siden inntok Lomsesanden med eget filmteam. Resultatet av dette kan du få se og høre i søndagens møte kl. 18.00.

Finalen i «Det store korslaget» skjer fredag 2. juli. Menighetens medlemmer oppfordres da til å stille opp på campingen. Vinneren skal nemlig kåres ved hjelp av kollekt til misjonen. Det skal stemmes ved at publikum gir. Koret som samler inn mest, utropes til vinner. Blant konkurrentene finnes det både frolendinger og arendalitter – så her trenger «Team Motti» all den støtten de kan få.

2015 © Misjonskirken
Følg oss: