Takk til Markus!

Styret takker Markus Kvavik.

Styreleder Karsten Turøy skriver følgende etter at Markus Kvavik nå er ferdig i sitt engasjement som forkynner i menigheten:

«Markus Kvavik har vært hos oss i høst som forkynner og inspirator i menigheten. Vi føles oss svært heldige som har fått ha Markus hos oss. Han har formidlet en god, klar og utfordrende forkynnelse til menigheten, samt fått med seg de minste ved ulike anledninger.

Vi ønsker å takke for et godt samarbeid og ønsker Markus lykke til videre i fulltidsjobben i Misjonskirken Norge. Vi skal se litt mer til Markus til våren ved et par anledninger, og det gleder vi oss allerede til.»

Onsdagskafe og bønnemøte

Onsdag 18. mai blir det onsdagskafe kl. 12, Kåre Heimvoll kommer for å fortelle om vindmøllene på Lista. På kvelden blir det bønnemøte fra kl. 19:00-20:00.

Velkommen til 17. mai fest!

På 17. mai kl 18:14 inviterer vi til fest i Farsund Misjonskirke!

Alle sammen møte kommende søndag

Hjertelig velkommen til Alle sammen møte på søndag 15. mai kl. 11:00.

Gi Jesus videre har nå åpnet for påmelding!

Gi Jesus videre er en konferanse for deg som vil at de som vokser opp får en tro på Jesus som varer livet ut.

Velkommen til kveldsmøte

Hjertelig velkommen til kveldsmøte 8. mai kl 19:00. Markus Kvavik kommer for å tale og Jan Erik Ødegård leder lovsang.

Ny pastor i Farsund Misjonskirke!

Markus Kleppe har takket ja til jobben som menighetspastor i Farsund Misjonskirke.

Kveldsmøte

Søndag 1. Mai kl 19:00 er det kveldsmøte i Farsund Misjonskirke. Tale får vi av Einar Ellingsen, og Jorunn Rudlende leder lovsangen.

Konfirmant 2023?

Farsund Misjonskirke gleder seg over å kunne invitere til konfirmasjonsundervisning skoleåret 2022/2023.

Bønn- og lovsangsmøte

Søndag 24. april kl. 19:00 blir det møte med fokus på bønn og lovsang. Det blir derfor ikke tale denne gangen. Marianne leder lovsangen, og det blir kirkekaffe etter møtet.