Lovsang. Praise. Worship. Lovsangskveld. Illustrasjonsfoto.

Førstkommende søndag, 22. april kl. 19.00, er det duket for stor, felles lovsangsfest i regi av vår egen menighet og Lista Misjonskirke.

Festen blir på Misjonshuset på Langåker. Et stort, felles lovsangsteam er satt sammen for anledningen – under ledelse av vår egen lovsangsleder Svein Morten «Motti» Havaas. Teamet består av et band som vil skape full trøkk bak sangene, samt erfarne og dyktige sangere og lovsangsledere fra begge menighetene.

Foruten «Motti» selv på sang og piano, består bandet av Stian Aavitsland på trommer, Tor-Magne Vikse på bass, Mathias Stave Lorentzen på el-gitar, Erlend Synnes Drønen på el-gitar og Bernhardus Havaas på keyboard/ synth. Sangerne er Anne Nilsen, Eirin Brekne Heimvoll, Wenke Heimvoll, Mai Britt Havaas og Jorunn Rudlende.

– Vi har jobbet godt og har øvd inn flere sanger som vi håper at vi kan lede forsamlingen med på. Det blir en fin blanding av gammelt og nytt. Mye vi kan fra før og noe som kanskje må læres. Dette skal være en lovsangsfest der vi håper på stor deltakelse i hensikten med kvelden: Å løfte opp navnet Jesus, gi Ham ære og pris og takke ham for det han gjorde for oss på Golgata. Vi vil løfte våre stemmer og ikke minst våre hjerter opp til ham. Vi ber om og tror at dette blir en kjempekveld der vi på en helt spesiell måte kan få være i Guds nærhet! sier Svein Morten «Motti» Havaas.

Vår egen pastor, Maria Morfjord, vil holde en kort appell i løpet av kvelden. Og det vil også bli åpnet for at de som kommer kan dele vitnesbyrd og at nådegaver kan være i funksjon.

Vi håper mange setter av denne kvelden og blir med i lovsangen!

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

2015 © Misjonskirken
Følg oss: