Shake the City 2013. 16. mai 2013.

16. mai arrangerer vi i Misjonskirken stor, rusfri fest for ungdom i Alcoahallen sammen med Sentrumkirken, Lista Misjonskirke og Lista Menighet.

Festen som har fått navnet Shake the city, blir betegnet som «tidenes råeste 16. maifest for ungdom»! Denne festen ble holdt flere år på rad for noen år tilbake – den gang i Eilert Sundt-hallen. Men nå har det vært fem års pause for den rusfrie festen.

Ifølge arrangørene blir det «et rått ungdomsmøte, pause med ville aktiviteter, digg grillmat og stappfull kiosk før det blir maks partyfaktor med Africanchild på scenen!»

DJen Africanchild fra Oslo skal nemlig spille. Sentrums lovsang fra Sandnes og Farsund skal lede lovsangen. Talen holdes av ungdomspastor Jonas Hompland i Lista Misjonskirke.

Aldersgrense er fra 8.klasse og oppover.

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

2015 © Misjonskirken
Følg oss: