F16 fikk søndagens RAUS-kollekt og Jonas Hompland talte engasjert om entusiasme for Jesus.

September-månedens RAUS-gave gikk til den lokale rusrehabiliteringsstiftelsen F16. Daglig leder, Britt Drønen, fortalte engasjert om stiftelsen og institusjonens arbeid blant rusmisbrukere som hjelpes til et nytt liv.

Ungdomspastor i Lista Misjonskirke, Jonas Hompland, var søndagens taler. Han talte med begeistring, overbevisning og engasjement om det å ha entusiasme for Jesus. Det kan både ekstroverte og introverte ha – men på ulikt vis. Parallellen til en overbegeistret Manchester United-supporter fra Lyngdal ble trukket. Skulle ikke vi som kristne vise minst like stor entusiasme og begeistring for Jesus og livet med ham?

I løpet av gudstjenesten, som ble ledet av Mari Unhammer, var det både nattverd og lovsang.

En flott søndag i Misjonskirken – med stort oppmøte, tross høstferiestart. Oppløftende! 🙂

Var du ikke til stede, men ønsker å støtte F16s arbeid, kan du bruke menighetens Vipps-konto #86268/ Kollekt FARSUND. Merk gjerne innbetalingen med «RAUS-kollekt til F16».

Se flere bilder fra samlingen i bilderiggen ovenfor.

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

2015 © Misjonskirken
Følg oss: