Program for helgen

Grunnet at det er meldt dårlig vær på søndag så blir friluftsgudstjenesten avlyst. Derfor har vi noen anbefalinger for kommende søndag 31. oktober.

• Kl. 11:00 – Møte hos Lista Misjonskirke. Der blir det tale av Geir Myra og søndagsskole for barna.

• Kl. 17:00 – Frelsesarmeen i Farsund ønsker barnefamilier varmt velkommen til familie og filmkveld i Frelsesarmeen. Ta med egen godteri, og det blir servert chips, popkorn og en barnefilm! Du kan gjerne kle deg ut men la de skumle kostymene og maskene være hjemme. (Gjerne gi beskjed til Randi Eng hvis du tenker å komme)

Onsdagskafe og bønnemøte

Onsdag 18. mai blir det onsdagskafe kl. 12, Kåre Heimvoll kommer for å fortelle om vindmøllene på Lista. På kvelden blir det bønnemøte fra kl. 19:00-20:00.

Velkommen til 17. mai fest!

På 17. mai kl 18:14 inviterer vi til fest i Farsund Misjonskirke!

Alle sammen møte kommende søndag

Hjertelig velkommen til Alle sammen møte på søndag 15. mai kl. 11:00.

Gi Jesus videre har nå åpnet for påmelding!

Gi Jesus videre er en konferanse for deg som vil at de som vokser opp får en tro på Jesus som varer livet ut.

Velkommen til kveldsmøte

Hjertelig velkommen til kveldsmøte 8. mai kl 19:00. Markus Kvavik kommer for å tale og Jan Erik Ødegård leder lovsang.

Ny pastor i Farsund Misjonskirke!

Markus Kleppe har takket ja til jobben som menighetspastor i Farsund Misjonskirke.

Kveldsmøte

Søndag 1. Mai kl 19:00 er det kveldsmøte i Farsund Misjonskirke. Tale får vi av Einar Ellingsen, og Jorunn Rudlende leder lovsangen.

Konfirmant 2023?

Farsund Misjonskirke gleder seg over å kunne invitere til konfirmasjonsundervisning skoleåret 2022/2023.

Bønn- og lovsangsmøte

Søndag 24. april kl. 19:00 blir det møte med fokus på bønn og lovsang. Det blir derfor ikke tale denne gangen. Marianne leder lovsangen, og det blir kirkekaffe etter møtet.