Misjonsbasar med rekordresultat

Fredagens misjonsbasar ga hele 61.000 kroner til vårt misjonsprosjekt i Barranquilla, Colombia. Det er rekord!

– Resultatet ble akkurat 61.000 kroner. Vi er storfornøyde og overveldet over resultatet, sier «basargeneral» og medlem av misjonskomiteen, Ellen Hildreth.

Hun ledet kvelden og informerte om misjonsprosjektet som Kirsten og Svein Watne startet i sin tid. Inntektene fra basaren går uavkortet til skolene i millionbyen Barranquilla og deres arbeid blant fattige der. Også pastor Markus Kleppe fortalte litt om sitt team-opphold i Colombia – før det var tid for åresalg og trekninger av masse flotte gevinster som frivillige i og utenfor menigheten hadde gitt til basaren. Mange tok masse lodd. Og mange gikk fornøyde hjem etter å ha vunnet fine ting. Trekningen ble som vanlig ledet av Svein Morten Havaas. Konfirmanter var med og delte ut gevinstene til heldige vinnere.

I gangen hadde også konfirmantene en egen stand med salg av vafler, kaker, kaffe og saft til inntekt for deres Romania-prosjekt.

En flott kveld i Misjonskirken – med et utmerket økonomisk resultat.

Se flere bilder fra kvelden i bilderiggen nedenfor.

3. søndag i advent

Kommende søndag blir det adventssamling i Farsund Misjonskirke kl. 11:00. Vi fortsetter med taleserien Gode nyheter, denne gangen kommer Rune Heimvoll for å tale. Lovsangen blir ledet av Jorunn Rudlende.

2. søndag i advent

Velkommen til adventssamling i Farsund Misjonskirke 4. desember kl. 11:00. Ungdomspastoren vår Jan Erik Ødegård fortsetter på taleserien Gode Nyheter, og Svein Morten Havaas leder lovsangen.

Onsdagskafe

Velkommen til Onsdagskafe 30. november kl. 12:00! Her er en god mulighet til å spise lunsj i felleskap med andre og slå av en prat. Denne gangen kommer Leif Tore Hellang, han skal fortelle om og vise unike bilder fra krigen på Farsund/Lista området.

Adventssamling Kl 11:00 kommende søndag

Hjertelig velkommen til adventssamling søndag 27. november Kl 11:00. Markus Kleppe skal begynne på taleserien Gode nyheter og Marianne Risan leder lovsang

Gudstjeneste m/barnekirke

Hjertelig velkomment til gudstjeneste kommende søndag kl 11:00 Pastoren vår Markus Kleppe skal tale, og Svein Morten Havaas leder lovsang. I tillegg er det Barnekirke i kjelleren for alle barna! Ikke glem å bli igjen etter møte, da blir det middag for alle!

Misjonsbasar fredag 16. november 2018.

Gevinster til Misjonsbasaren 18. november

18. november kl. 18:00 er det Misjonsbasar i Farsund Misjonskirke! Alle inntektene går til vårt hjerteprosjekt: Barneskolene i Barranquilla, Colombia. Vi gleder oss masse og har fått inn mye fine gevinster til loddbøkene, men trenger gevinster til selve basaren.

Velkommen til kveldsmøte

Kommende søndag 13. november blir det kveldsmøte kl. 19:00. Christer Høiland kommer for å tale, og Hanne Turøy leder lovsangen.

Alle sammen møte kommende søndag

Søndag 6. november blir det alle sammen møte! Her er alle hjertelig velkommen om du er liten eller stor. Denne gangen kommer Lisbeth Strandberg for å tale.

Bønnehelg 4-6. november

Bønnehelgen vi har informert om tidligere blir utvidet med et felles kveldsmøte på søndag kl. 18:00.