Misjonsbasar med rekordresultat

Fredagens misjonsbasar ga hele 61.000 kroner til vårt misjonsprosjekt i Barranquilla, Colombia. Det er rekord!

– Resultatet ble akkurat 61.000 kroner. Vi er storfornøyde og overveldet over resultatet, sier «basargeneral» og medlem av misjonskomiteen, Ellen Hildreth.

Hun ledet kvelden og informerte om misjonsprosjektet som Kirsten og Svein Watne startet i sin tid. Inntektene fra basaren går uavkortet til skolene i millionbyen Barranquilla og deres arbeid blant fattige der. Også pastor Markus Kleppe fortalte litt om sitt team-opphold i Colombia – før det var tid for åresalg og trekninger av masse flotte gevinster som frivillige i og utenfor menigheten hadde gitt til basaren. Mange tok masse lodd. Og mange gikk fornøyde hjem etter å ha vunnet fine ting. Trekningen ble som vanlig ledet av Svein Morten Havaas. Konfirmanter var med og delte ut gevinstene til heldige vinnere.

I gangen hadde også konfirmantene en egen stand med salg av vafler, kaker, kaffe og saft til inntekt for deres Romania-prosjekt.

En flott kveld i Misjonskirken – med et utmerket økonomisk resultat.

Se flere bilder fra kvelden i bilderiggen nedenfor.

Endre Gill blir døpt av ungdomspastor Jan Erik Lerbrekk Ødegård.

To unge menn ble døpt

Endre Gill og Simon Philip Kleppe ble døpt i søndagens gudstjeneste.

Kåre Heimvoll og Tobias Nordfonn takket av ungdomspastor Jan Erik Lerbrekk Ødegård.

Ungdomspastoren ble takket av

Vår kjære ungdomspastor Jan Erik Lerbrekk Ødegård ble takket for innsatsen søndag.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Menighetsmøte onsdag 12. juni kl. 19.00

Styret kaller inn til menighetsmøte førstkommende onsdag kl. 19.00.

Pingst Sverige fremfører «Villkorslös» - live på Kreativ.

Gudstjeneste 17. september 2023. Ungdomspastor Jan Erik Lerbrekk Ødegård.

Besøk, dåp og pastor-avskjed

Gudstjenesten søndag 9. juni kl. 11.00 blir en innholdsrik affære.

Ron Kenoly synger «I See the Lord».

Alle sammen-gudstjeneste. Pastor Markus T. Kleppe holdt andakt.

Gudstjeneste og vårens siste barnekirke

Pastor Markus Kleppe taler i gudstjenesten og det er siste barnekirke før sommeren søndag 2. juni kl. 11.00.

Konfirmant-opplegg.

Konfirmant-tilbud for neste skoleår

Kjenner du en ungdom som er konfirmant neste skoleår? Tips dem om vårt opplegg!

The Asidors fremfører «One Day at a Time (Sweet Jesus)».