Menighetskveld lørdag 16. oktober

Lørdag 16. oktober blir det menighetskveld i Misjonskirken. Sett av kvelden – og meld deg på!

Lederskapet har i samarbeid med evangelist og inspirator Markus Kvavik lagt opp til et spennende program basert på Strategiplanen for menigheten i kjølvannet av Menighetsskolen.

Tema for kvelden blir «Hvordan skal vi som menighet nå den neste generasjonen?»

Suksessen fra høstens menighetsweekend med suppe-middag i hjemmene blir gjenopptatt. En av vekstgruppene vil deretter stelle til kake og kaffe i kirka, før det blir kveldsmøte/ samling der kveldens tema blir tatt opp. Under denne samlingen blir det filmvisning for barna parallelt i kjelleren.

Programmet for ettermiddagen og kvelden ser slik ut:

16:30 Suppe-middag
18:30 Kake og kaffe i kirka
19:00 Samling/ kveldsmøte/ menighetsmøte/ temamøte
20:30 Slutt (?)

Sett av datoen og få meldt deg på så raskt som mulig. Dette bør du ikke gå glipp av!

Påmelding skjer ved å skrive seg på ei liste som henger ute i ganga i Misjonskirken – eller ved å sende SMS til menighetens daglige leder, Randi Gitlestad Eng, på tlf. 475 11 647. Fristen for påmelding er 7. oktober.

Alpha kurs høsten 2022!

Høsten 2022 skal vi ha Alpha kurs i Farsund Misjonskirke! Vi starter tirsdag 6. september kl. 19:00 - 21:30.

Sommeravslutning! OBS: flyttet til Farsund Misjonskirke

Da var tiden inne for siste søndagsmøte før sommeren. På grunn av at det er meldt dårlig vær vil vi flytte det inn i Farsund Misjonskirke. Det starter 19. juni kl 11:00 og det blir andakt, sang, lek og moro.

Onsdagskafe og bønnemøte

Onsdag 15. juni blir det onsdagskafe kl. 12. Dette er siste onsdagskafe før sommeren. På kvelden blir det bønnemøte fra kl. 19:00-20:00.

Kjært gjensyn på Alle sammen-møte

Vår tidligere pastor, Maria Morfjord, og hennes yngste sønn Max Gabriel var et kjært gjensyn på søndagens Alle sammen-møte.

Alle sammen møte

Hjertelig velkommen til alle sammen møte kommende søndag 12. juni kl 11:00.  Maria Morfjord kommer for å tale og lovsang får vi av Jorunn Rudlende og Kamilla Landmark. Etter møte blir det kirkekaffe.

Velkommen til pinsemøte!

Istedenfor møte på søndag blir det pinsemøte mandag 6. juni kl 18:00 i Farsund Misjonskirke.

Velkommen til Kveldsmøte

Det blir kveldsmøte søndag 29. mai kl. 19:00 i Farsund Misjonskirke. Ungdomspastoren vår Jan Erik Lerbrekk skal tale og Hanne Turøy leder lovsang.

Formiddagsgudstjeneste

Kommende søndag 22. mai blir det gudstjeneste kl. 11:00. Thore Tellefsen taler og Jorunn Rudlende leder lovsang.

Alpha middag

Til høsten starter vi alpha-kurs i Farsund Misjonskirke! Som en introduksjon ønsker vi å invitere til middag 14. juni kl. 19:00.