Lyset skinner i mørket

«Reis deg, bli lys! For lyset ditt kommer, Herrens herlighet går opp over deg.» (Jesaja 60:1)

Et annerledes år går mot slutten. En annerledes jul står for døren. 2020 har skrevet seg inn i historiebøkene som et «mørkt år».

Men nettopp når det er mørkt – da tennes lysene. Og det gjelder ikke bare julelysene. Byen som ligger på fjellet kan ikke skjules. Oljelampa i huset settes ikke i skjul. Verdens lys som har tatt bolig i hver den som tror på Ham, blir synlig for alle; for mørket har ikke overvunnet det.

At vi opplever det utfordrende når programmet stopper opp, betyr ikke at muligheten til å lyse for andre mennesker stopper opp. Jesus har ikke kalt oss til å ha et program – men til å lyse for andre mennesker når mørket truer. Til det finnes det alltid muligheter! Derfor har vi som menighet også hatt et større mangfold i måter å gjøre ting dette året. Jeg er ikke så lite stolt av dette fellesskapet som, midt i en ekstra mørk vintertid, har reist seg for å skinne! Det er folk som har vist omsorg for den enkelte. Det er folk som har delt av sine goder for at andre som har lite, skulle ha litt mer i jula. Det er spredd rundt med oppmuntringer. Vi har hatt advents- og julevandringer ute som trekker folk som ellers ikke ville kommet. Vi har pekt på Jesus gjennom humor og dyp ettertenksomhet. Den Hellige Ånd har ledet tørre sjeler til Kilden gjennom toner fra både liten og stor i Misjonskirka. Og mens kirkebygget er delvis lukket, er det en gjeng som forbereder nytt kjøkken i kirka. Bare for å nevne noe.

«Jeg er jo ikke kristen og har aldri vært sånn som gikk på kristne møter og sånn… Men det å være i Misjonskirka har fått meg til å tenke annerledes på det…», sa ei dame til meg mens jeg var midt i juleshoppinga på Amfi.

Takknemlighet fyller hjertet mitt. Først og fremst til Gud, for verdens beste budskap, og at Han vil virke i byen vår gjennom oss. Og takknemlighet over alle dere som helhjertet har tjent med deres gaver og talenter.

Må Han som er så rik gi dere alt dere trenger og lengter etter i julen, så deres hjerter renner over av glede, fred og kjærlighet. Velsigna julehøytid til dere alle!

En kjærlig hilsen fra pastor Maria Morfjord

Sommeravslutning! OBS: flyttet til Farsund Misjonskirke

Da var tiden inne for siste søndagsmøte før sommeren. På grunn av at det er meldt dårlig vær vil vi flytte det inn i Farsund Misjonskirke. Det starter 19. juni kl 11:00 og det blir andakt, sang, lek og moro.

Onsdagskafe og bønnemøte

Onsdag 15. juni blir det onsdagskafe kl. 12. Dette er siste onsdagskafe før sommeren. På kvelden blir det bønnemøte fra kl. 19:00-20:00.

Kjært gjensyn på Alle sammen-møte

Vår tidligere pastor, Maria Morfjord, og hennes yngste sønn Max Gabriel var et kjært gjensyn på søndagens Alle sammen-møte.

Alle sammen møte

Hjertelig velkommen til alle sammen møte kommende søndag 12. juni kl 11:00.  Maria Morfjord kommer for å tale og lovsang får vi av Jorunn Rudlende og Kamilla Landmark. Etter møte blir det kirkekaffe.

Velkommen til pinsemøte!

Istedenfor møte på søndag blir det pinsemøte mandag 6. juni kl 18:00 i Farsund Misjonskirke.

Velkommen til Kveldsmøte

Det blir kveldsmøte søndag 29. mai kl. 19:00 i Farsund Misjonskirke. Ungdomspastoren vår Jan Erik Lerbrekk skal tale og Hanne Turøy leder lovsang.

Formiddagsgudstjeneste

Kommende søndag 22. mai blir det gudstjeneste kl. 11:00. Thore Tellefsen taler og Jorunn Rudlende leder lovsang.

Alpha middag

Til høsten starter vi alpha-kurs i Farsund Misjonskirke! Som en introduksjon ønsker vi å invitere til middag 14. juni kl. 19:00.

Velkommen til 17. mai fest!

På 17. mai kl 18:14 inviterer vi til fest i Farsund Misjonskirke!