Lovsang. Praise. Worship. Lovsangskveld. Illustrasjonsfoto.

Førstkommende søndag, 19. mai kl. 19.00, er det lovsangskveld igjen i Misjonskirken. Og du kan få informasjon om resultatet av den eksterne analysen for menigheten.

Det er Svein Morten «Motti» Havaas som står i bresjen for arrangementet. Med seg denne gangen har han sangerne Mai Britt Havaas, Jorunn Rudlende og trolig også Wenke Heimvoll til å lede lovsangen.

På lovsangskveldene er vi også åpne for hva Gud vil tale gjennom frie vitnesbyrd. Og det er kontinuerlig mulighet for forbønn underveis i en egen forbønnskrok.

Denne søndagen er det vår pastor Maria Morfjord som holder en appell.

I tillegg skal undergruppen i Menighetsskolen som har jobbet med ekstern analyse fortelle om sitt arbeid og hva de fant. Spennende å høre om hva våre omgivelser tenker om menigheten og hva slags betydning vi kan få i Farsund fremover.

Få med deg denne kvelden! En perfekt kveld å ta med seg en venn på også. Her virker Guds ånd i trygge og gode omgivelser, mens Jesu-navnet løftes opp i lovsang og tilbedelse.

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

2015 © Misjonskirken
Følg oss: