LIKEVEL…

Nåde være med dere og fred fra Gud vår Far og Herren Jesus Kristus.

Av pastor Maria Morfjord

Paulus var en sterk mann. Tålte alt av utfordringer som kom i hans vei. Han skriver til filipperne at han er prøvd i alt og lært å klare seg med det han har. Han vet hva det er å ha det trangt – og det å ha overflod. Det å være sulten – og være mett. «Alt makter i ham som gjør meg sterk.» Dette sitatet er ofte noe vi oppmuntrer hverandre med når det er utfordrende livssituasjon eller krevende faser noen går gjennom. Men da må vi jammen huske å ta med neste setning fra Paulus også: «LIKEVEL gjorde det meg godt at dere sto sammen med meg da jeg var i nød.»

Likevel! Selv om vi blir pent nødt til å makte de utfordringer som kommer, og selv om vi også får styrke fra Gud da – så gjør det så innmari godt å kjenne at man ikke er alene.

Med andre ord: Paulus sier at trøst gjorde godt! Uansett hvor sterk man er, så gjør trøst og støtte godt.

Hedvig Montgomery sier i et intervju på God Morgen Norge at trøst er en form for superkraft som vi ofte glemmer i havet av kommunikasjonsteknikker. Det er litt magisk, for det reparerer faktisk, sier hun. Det som er vanskelig, blir litt lettere når noen står sammen med meg. Selv om man ikke kan fikse selve problemet. Jeg har kjent at det å tre inn i en annens smerte uten å kunne fikse det føles utrolig fattig. Men veien til ekte reparasjon har faktisk et første trinn: Med-lidenhet fra en annen. At en annen våger å tre inn i smerten.

Gud selv gjorde det. Jesus led med oss og for oss, prøvd i alle ting! Derfor har han også helt ekte medfølelse og kan gi hjelp i rett tid. Akkurat nå henger det to invitasjoner i lufta: Det ene er å slippe en annen inn i det som er vanskelig. Tørre å være til bry. Det andre er å virkelig bry seg. I det møtepunktet er også Jesus tilstede.

Sommeravslutning! OBS: flyttet til Farsund Misjonskirke

Da var tiden inne for siste søndagsmøte før sommeren. På grunn av at det er meldt dårlig vær vil vi flytte det inn i Farsund Misjonskirke. Det starter 19. juni kl 11:00 og det blir andakt, sang, lek og moro.

Onsdagskafe og bønnemøte

Onsdag 15. juni blir det onsdagskafe kl. 12. Dette er siste onsdagskafe før sommeren. På kvelden blir det bønnemøte fra kl. 19:00-20:00.

Kjært gjensyn på Alle sammen-møte

Vår tidligere pastor, Maria Morfjord, og hennes yngste sønn Max Gabriel var et kjært gjensyn på søndagens Alle sammen-møte.

Alle sammen møte

Hjertelig velkommen til alle sammen møte kommende søndag 12. juni kl 11:00.  Maria Morfjord kommer for å tale og lovsang får vi av Jorunn Rudlende og Kamilla Landmark. Etter møte blir det kirkekaffe.

Velkommen til pinsemøte!

Istedenfor møte på søndag blir det pinsemøte mandag 6. juni kl 18:00 i Farsund Misjonskirke.

Velkommen til Kveldsmøte

Det blir kveldsmøte søndag 29. mai kl. 19:00 i Farsund Misjonskirke. Ungdomspastoren vår Jan Erik Lerbrekk skal tale og Hanne Turøy leder lovsang.

Formiddagsgudstjeneste

Kommende søndag 22. mai blir det gudstjeneste kl. 11:00. Thore Tellefsen taler og Jorunn Rudlende leder lovsang.

Alpha middag

Til høsten starter vi alpha-kurs i Farsund Misjonskirke! Som en introduksjon ønsker vi å invitere til middag 14. juni kl. 19:00.

Velkommen til 17. mai fest!

På 17. mai kl 18:14 inviterer vi til fest i Farsund Misjonskirke!