Levende Tro

Arbeidsgruppa for levende tro har gjennomgått aktivitetene for barn og ungdom i Misjonskirka med «levende tro-briller».
Det har vært oppmuntrende, for det foregår så mye bra her! Ja, faktisk: det foregår MYE, og med GODT innhold! Dessuten er vi en menighet som når til mange barn utenom oss selv og våre egne barn.

Men husker du – at levende tro ikke bare handler om hvordan vi kan disippelgjøre barna frem til de er 20 år? Det handler jo like mye om å nå ut til din nabo på 39 år og din gamletante på 73 år. Levende tro handler om at troen først og fremst smitter gjennom nære relasjoner!

Vi takker Gud for at vi får lov til å fortelle om Jesus til alle de barn og unge som kommer til oss. Men vi ber og lengter etter at vi skal nå enda lenger. Til alle de foreldrene som ikke kjenner Jesus. De som sender barna sine til Misjonskirka, men som ikke selv har valgt å følge Jesus. Dette er min inderlige bønn til Jesus – at vi får nåde til å innta det område! Og jeg ber om at han må legge det tungt på våre hjerter, slik at vi, hele menigheten, er samlet i bønn for dem.

Vi ser at vi trenger å skape flere møteplasser for disse foreldre – utenom gudstjenesten, hvor relasjonen mellom voksne blir vektlagt. Jeg tror det er en tid for å ta opp det som før har vært, men som har ligget delvis brakk: venners venner fester, kor, temakvelder (ekteskap, barneoppdragelse, familieøkonomi, oppussing, etc.) og andre sosiale sammenkomster med lav terskel.

Between-gjengen har satt av en dato løpet av våren til å holde en foreldre-fest for between-foreldrene. Kanskje er du en som har lyst til å være med til å planlegge en temakveld? Eller bidra med noe annet? La oss høre fra deg!

Fortsatt godt og velsignet nytt år til alle!

Joonatan & Therese fremfører «Din Godhet» og «Du är God» fra Bethel Music.

«As You Are» spilt inn live i Life Church.

Stearinlys.

Siste gudstjeneste før sommeren

Søndag 13. juni kl. 11.00 skulle det vært sommeravslutning med Alle sammen-preg, men det blir i stedet en dempet og annerledes gudstjeneste i Misjonskirken.

Endre Gill blir døpt av ungdomspastor Jan Erik Lerbrekk Ødegård.

To unge menn ble døpt

Endre Gill og Simon Philip Kleppe ble døpt i søndagens gudstjeneste.

Kåre Heimvoll og Tobias Nordfonn takket av ungdomspastor Jan Erik Lerbrekk Ødegård.

Ungdomspastoren ble takket av

Vår kjære ungdomspastor Jan Erik Lerbrekk Ødegård ble takket for innsatsen søndag.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Menighetsmøte onsdag 12. juni kl. 19.00

Styret kaller inn til menighetsmøte førstkommende onsdag kl. 19.00.

Pingst Sverige fremfører «Villkorslös» - live på Kreativ.

Gudstjeneste 17. september 2023. Ungdomspastor Jan Erik Lerbrekk Ødegård.

Besøk, dåp og pastor-avskjed

Gudstjenesten søndag 9. juni kl. 11.00 blir en innholdsrik affære.

Ron Kenoly synger «I See the Lord».