Leteaksjon!

I morges ble jeg vekket av minstemannen i huset. Kl 06.30 sto han ferdig kledd og hadde selv ordnet seg frokost, og var nå klar til å lete etter den ene bittelille legoklossen han manglet.

For et par dager siden hadde han bursdag og fikk en stor pakke med lego som han har bygd på siden. Men i går kveld stoppet det opp! Han manglet en bitteliten kloss! Da var det ikke lett å rive han løs fra lego-prosjektet hans når det var sengetid. Hver pute i sofaen var snudd og vendt på av en gutt som bare hadde ett fokus: Finne legoklossen. Han fikk (dessverre bare) halvhjertet hjelp fra mora, som heller syntes det var leggetid. «Vi kan fortsette å lete i morgen!» sa jeg bestemt.

Derfor sto han klar halv sju på morran; «Mamma du må stå opp! Du må hjelpe meg å lete etter legoklossen! Vi må dra fram sofaen og se ordentlig under den!»

Det ble en veldig nær påminnelse om Jesus. Han som forlater de 99 for å lete etter den ene bortkomne. Kvinnen som mister den ene sølvmynten – som tenner alle lys i huset, feier og leter nøye til hun finner den. Og når hun finner den! Og når hyrden finner sauen! Og når sønnen kommer hjem igjen! DA blir det fest!

Slik som min yngste sønn maser om leteaksjon, og at det må alle være med til, ja til og med er hensynsløs overfor mine behov – slik håper jeg at det alltid vil være noen i Farsund Misjonskirke som maser om at vi må lete etter dem vi mister. Og setter hele huset i leteaksjon uten å ta hensyn til folks behov for hyttetur, båttur, trening og egen-tid!

«Som Far har sendt meg, sender jeg dere», sa Jesus. Dere er sendt til Farsund av Jesus! Jesus ga avkall på alt sitt for å vinne deg og meg! Derfor må vi gi slipp på «lysten til alle andre ting» som hindrer frukt, for å følge Jesus. Noen av dere har gitt mye avkall og stått trofaste i tjeneste gjennom alle slags sesonger. Dere drikker av en utømmelig Kilde og har en Kristus-likhet som berører meg veldig dypt. Og jeg må si; jeg har ingen amerikanske superhelter som forbilder – for dere slår dem alle!

Og nå tror jeg at den tiden som ligger foran dere i Misjonskirka, er en tid hvor dere skal få ny kraft til å gå ut i ferdiglagte gjerninger. Det er ferdig-lagt, men ikke ferdig-gjort. Samfunnet åpner opp, og dere er klare! Nå kaller Herren og «mønstrer» dere på nytt, og jeg gleder meg til å høre om hvordan dere følger Jesus når våre veier skilles.

Dette er min siste månedshilsen. Det har vært mange ting som blitt gjort for siste gang disse ukene. Det er veldig vemodig og veldig rart! Men det er ikke siste gang jeg kommer til å si at jeg er inderlig glad i dere og så takknemlig for den tiden vi har fått med dere!

Må Guds nåde, velsignelse og fred være med dere og dere bære rikelig med frukt i Hans rike!

Kjærlig hilsen fra pastor Maria Morfjord

Sommeravslutning! OBS: flyttet til Farsund Misjonskirke

Da var tiden inne for siste søndagsmøte før sommeren. På grunn av at det er meldt dårlig vær vil vi flytte det inn i Farsund Misjonskirke. Det starter 19. juni kl 11:00 og det blir andakt, sang, lek og moro.

Onsdagskafe og bønnemøte

Onsdag 15. juni blir det onsdagskafe kl. 12. Dette er siste onsdagskafe før sommeren. På kvelden blir det bønnemøte fra kl. 19:00-20:00.

Kjært gjensyn på Alle sammen-møte

Vår tidligere pastor, Maria Morfjord, og hennes yngste sønn Max Gabriel var et kjært gjensyn på søndagens Alle sammen-møte.

Alle sammen møte

Hjertelig velkommen til alle sammen møte kommende søndag 12. juni kl 11:00.  Maria Morfjord kommer for å tale og lovsang får vi av Jorunn Rudlende og Kamilla Landmark. Etter møte blir det kirkekaffe.

Velkommen til pinsemøte!

Istedenfor møte på søndag blir det pinsemøte mandag 6. juni kl 18:00 i Farsund Misjonskirke.

Velkommen til Kveldsmøte

Det blir kveldsmøte søndag 29. mai kl. 19:00 i Farsund Misjonskirke. Ungdomspastoren vår Jan Erik Lerbrekk skal tale og Hanne Turøy leder lovsang.

Formiddagsgudstjeneste

Kommende søndag 22. mai blir det gudstjeneste kl. 11:00. Thore Tellefsen taler og Jorunn Rudlende leder lovsang.

Alpha middag

Til høsten starter vi alpha-kurs i Farsund Misjonskirke! Som en introduksjon ønsker vi å invitere til middag 14. juni kl. 19:00.

Velkommen til 17. mai fest!

På 17. mai kl 18:14 inviterer vi til fest i Farsund Misjonskirke!