Konsert/ vennekveld med Viggo Klausen og band

Viggo Klausen med band gjester Farsund misjonskirke søndag 14. november kl. 18.00.

De er et solid band som har spilt sammen i mange år. De spiller god kristenrock og de over 40 vil utvilsomt kjenne igjen en del coverlåter fra kjente band som blant annet Jerusalem. Men de fremfører også noen av Viggo Klausens egne sanger, som han spilte inn på en plate for noen år tilbake.

Søndag 14. november inviteres det til venners venner fest med kveldsmat fra kl. 18.00, god tid til en prat og ikke minst god musikk. Selve konserten begynner kl. 19.00.

Kvelden byr også på en spennende historie som blir fortalt av Viggo Klausen med artige bilder til og humor og alvor hand i hand. Historien blir fargelagt av sanger og god musikk i et stort spekter av stilarter – så her blir det noe for enhver smak.

Mange kjenner Viggo Klausen best som barne- og familieevangelist – blant annet fra flere besøk i vår menighet. Han er en fantastisk formidler til barn – men også voksne. At han i tillegg er en dyktig sanger vil kunne oppleves denne kvelden. Og ikke minst at både han og resten av bandet er glad i god, gammel kristenrock a la Jerusalem.

Håper du har mulighet til å komme og samtidig invitere med deg noen gode venner som du vil dele opplevelsen sammen med.

Vi har begrenset antall plasser, så her er det førstemann til mølla.

Billettprisen er 150 kroner per person. Billetter kjøpes ved å sende betale riktig beløp for riktig antall billetter til Vipps nummer #86268. NB! Merk med «konsert» og navn på gjester/ billettkjøpere.

NB! Vi tar smittevern på alvor, så dersom du er syk på arrangementsdagen, holder du deg hjemme!

Vi gleder oss veldig til å se deg denne kvelden.

V E L K O M M E N !

Sommeravslutning! OBS: flyttet til Farsund Misjonskirke

Da var tiden inne for siste søndagsmøte før sommeren. På grunn av at det er meldt dårlig vær vil vi flytte det inn i Farsund Misjonskirke. Det starter 19. juni kl 11:00 og det blir andakt, sang, lek og moro.

Onsdagskafe og bønnemøte

Onsdag 15. juni blir det onsdagskafe kl. 12. Dette er siste onsdagskafe før sommeren. På kvelden blir det bønnemøte fra kl. 19:00-20:00.

Kjært gjensyn på Alle sammen-møte

Vår tidligere pastor, Maria Morfjord, og hennes yngste sønn Max Gabriel var et kjært gjensyn på søndagens Alle sammen-møte.

Alle sammen møte

Hjertelig velkommen til alle sammen møte kommende søndag 12. juni kl 11:00.  Maria Morfjord kommer for å tale og lovsang får vi av Jorunn Rudlende og Kamilla Landmark. Etter møte blir det kirkekaffe.

Velkommen til pinsemøte!

Istedenfor møte på søndag blir det pinsemøte mandag 6. juni kl 18:00 i Farsund Misjonskirke.

Velkommen til Kveldsmøte

Det blir kveldsmøte søndag 29. mai kl. 19:00 i Farsund Misjonskirke. Ungdomspastoren vår Jan Erik Lerbrekk skal tale og Hanne Turøy leder lovsang.

Formiddagsgudstjeneste

Kommende søndag 22. mai blir det gudstjeneste kl. 11:00. Thore Tellefsen taler og Jorunn Rudlende leder lovsang.

Alpha middag

Til høsten starter vi alpha-kurs i Farsund Misjonskirke! Som en introduksjon ønsker vi å invitere til middag 14. juni kl. 19:00.

Velkommen til 17. mai fest!

På 17. mai kl 18:14 inviterer vi til fest i Farsund Misjonskirke!