Menighetsskolen Modul 3. Thomas Aas Pedersen og Kjell Birkeland takkes av Maria Morfjord og Kåre Heimvoll.

Menighetsskolen Modul 3 var innholdsrik.

Som i de to foregående modulene hadde menighetsrådgiver Kjell Birkeland og pastor i Bryne Misjonskirke, Thomas Aas Pedersen, utfordrende og givende undervisning. Og deltakerne fikk bruke mye tid i grupper der givende samtaler om temaet «Frukt» – hva slags strategiske valg som ligger foran menigheten nå – ble gjennomført.

Alle de tre undervisningsmodulene er gjennomført. Nå skal Vekst-teamet avslutte sitt arbeid. Vi skal etter hvert ha en Vekst 2020-gudstjeneste. Og et strategiteam skal nedsettes av lederskapet.

Mye spennende å se frem til.

Vi er takknemlige for det Gud gjør iblant oss gjennom Menighetsskolen. Og takker han for den flotte undervisningen vi er blitt gitt. Husk den videre prosessen i bønn fremover!

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

2015 © Misjonskirken
Følg oss: