Hva sier Ånden til oss?

Koffein er kraftfulle saker. Det kan få «døde» til å stå opp om morgenen!

Maria profilAv pastor Maria Morfjord

Men Jesu kraft er en helt annen type kraft. Det er en kraft som kan få blinde til å se, døve til å høre og lamme går. Ja, til og med døde står opp! De som sliter med dårlig selvverd opplever en uutømmelig kjærlighet som veller fram fra innsiden. Brutte relasjoner og ekteskap erfarer nytt liv som fornyer og gjenoppretter. Hun som er svak erfarer at Guds kraft fullendes gjennom henne. Han som ikke klarer å bryte med skadelige uvaner, blir satt fri. Men mest av alt, er det et kraftfullt mirakel hver gang et menneske blir «født på ny», det som skjer når et menneske går fra døden til livet.

Vi lengter desperate etter å være et nedslagsfelt for Jesu livgivende kraft! Ikke sant? Og vet du hva? DET gjør Jesus også! Så… hva skal til? Vi må høre hva Ånden sier til menigheten!

Nå, etter en lang prosess, har vi landet på det bibelverset som vi opplever Ånden sier til Farsund Misjonskirke:

«Derfor formaner jeg dere ved Guds barmhjertighet, søsken: Bær kroppen fram som et levende og hellig offer til glede for Gud. Det skal være deres åndelige gudstjeneste. Innrett dere ikke etter den nåværende verden, men la dere forvandle ved at sinnet fornyes, så dere kan dømme om hva som er Guds vilje: det gode, det som er til glede for Gud, det fullkomne.» Romerbrevet 12:1-2

Dette er ord som handler om overgivelse til fornyelse som forandrer. Hva betyr det i ditt liv?

Gled deg til 10. mars! Ungdommene i Connect vil være de første som skal prege en søndag etter denne teksten. Det er fordi disse versene har vært en del av Connect siden høsten 2017.

Med ønske om en god vinterferie hvor du får påfyll av Guds kraft. Husk at søndag 24. februar er felles kveldsmøte med Lista Misjonskirke hos dem på Lista.

Joonatan & Therese fremfører «Din Godhet» og «Du är God» fra Bethel Music.

«As You Are» spilt inn live i Life Church.

Stearinlys.

Siste gudstjeneste før sommeren

Søndag 13. juni kl. 11.00 skulle det vært sommeravslutning med Alle sammen-preg, men det blir i stedet en dempet og annerledes gudstjeneste i Misjonskirken.

Endre Gill blir døpt av ungdomspastor Jan Erik Lerbrekk Ødegård.

To unge menn ble døpt

Endre Gill og Simon Philip Kleppe ble døpt i søndagens gudstjeneste.

Kåre Heimvoll og Tobias Nordfonn takket av ungdomspastor Jan Erik Lerbrekk Ødegård.

Ungdomspastoren ble takket av

Vår kjære ungdomspastor Jan Erik Lerbrekk Ødegård ble takket for innsatsen søndag.

Hender. Fellesskap. Menighetsmøte.

Menighetsmøte onsdag 12. juni kl. 19.00

Styret kaller inn til menighetsmøte førstkommende onsdag kl. 19.00.

Pingst Sverige fremfører «Villkorslös» - live på Kreativ.

Gudstjeneste 17. september 2023. Ungdomspastor Jan Erik Lerbrekk Ødegård.

Besøk, dåp og pastor-avskjed

Gudstjenesten søndag 9. juni kl. 11.00 blir en innholdsrik affære.

Ron Kenoly synger «I See the Lord».