Flotte konfirmanter – fantastisk gudstjeneste

Årets konfirmasjonsgudstjeneste, som av plasshensyn og smittvernhensyn ble holdt i Lyngdal Misjonskirke lørdag 14. august, ble en flott seanse for innbudte. Se bildene her!

Følgende 13 flotte ungdommer ble feiret denne lørdagen:

• Ingrid Ørner Pettersen
  • Johanne Bratli
  • Stine Andreassen
  • Jenni Bjørnestad
  • Bendik Bjørnestad
  • Matias Landmark
  • David Berg
  • Emma-Sofia Morfjord
  • Emilie Lobben
  • Linneah Albrektsen
  • Helena Skog
  • Elisabeth Grindland
  • Ingrid Amalie Kjørrefjord

Av smittevernhensyn var gudstjenesten kun for innbudte. De fikk oppleve en flott seanse der ungdommene selv bidro både med ledelse, skriftlesning, lek og sang. Og Maria Morfjord var tilbake for å holde tale og delta i seremonien der hennes egen datter var blant konfirmantene.

Se flere bilder fra gudstjenesten her:

Sommeravslutning! OBS: flyttet til Farsund Misjonskirke

Da var tiden inne for siste søndagsmøte før sommeren. På grunn av at det er meldt dårlig vær vil vi flytte det inn i Farsund Misjonskirke. Det starter 19. juni kl 11:00 og det blir andakt, sang, lek og moro.

Onsdagskafe og bønnemøte

Onsdag 15. juni blir det onsdagskafe kl. 12. Dette er siste onsdagskafe før sommeren. På kvelden blir det bønnemøte fra kl. 19:00-20:00.

Kjært gjensyn på Alle sammen-møte

Vår tidligere pastor, Maria Morfjord, og hennes yngste sønn Max Gabriel var et kjært gjensyn på søndagens Alle sammen-møte.

Alle sammen møte

Hjertelig velkommen til alle sammen møte kommende søndag 12. juni kl 11:00.  Maria Morfjord kommer for å tale og lovsang får vi av Jorunn Rudlende og Kamilla Landmark. Etter møte blir det kirkekaffe.

Velkommen til pinsemøte!

Istedenfor møte på søndag blir det pinsemøte mandag 6. juni kl 18:00 i Farsund Misjonskirke.

Velkommen til Kveldsmøte

Det blir kveldsmøte søndag 29. mai kl. 19:00 i Farsund Misjonskirke. Ungdomspastoren vår Jan Erik Lerbrekk skal tale og Hanne Turøy leder lovsang.

Formiddagsgudstjeneste

Kommende søndag 22. mai blir det gudstjeneste kl. 11:00. Thore Tellefsen taler og Jorunn Rudlende leder lovsang.

Alpha middag

Til høsten starter vi alpha-kurs i Farsund Misjonskirke! Som en introduksjon ønsker vi å invitere til middag 14. juni kl. 19:00.

Velkommen til 17. mai fest!

På 17. mai kl 18:14 inviterer vi til fest i Farsund Misjonskirke!