Flott og tankevekkende adventssamling

Forskjellen mellom gavene som Nissen og Jesus gir oss var tema på søndagens adventssamling.

Markus Kvavik talte tydelig og klart, men samtidig med underholdende snert, om nevnte tema. Nissen gir gaver til de som «fortjener det» eller har vært «snille barn», mens Jesus har gitt seg selv som den største gaven – av bare nåde – for at vi skal ha evig liv. Tenk at Jesu gave har evig verdi – der Nissens gaver kanskje blir ødelagt eller glemt før neste jul..!

Kjetil Nordfonn ledet samlingen og holdt blant annet en spennende pakkelek der mor og sønn Turøy konkurrerte om å pakke opp raskest – med ullsokker på hendene.

Martinius og Bernhardus Havaas ledet allsangen akkompagnert av sin far – i sine foreldres sykefravær på sang.

En flott samling som ble avsluttet med enkel servering, sosial prat og barne-TV på storskjerm.

Se flere bilder fra samlingen nedenfor.

Sommeravslutning! OBS: flyttet til Farsund Misjonskirke

Da var tiden inne for siste søndagsmøte før sommeren. På grunn av at det er meldt dårlig vær vil vi flytte det inn i Farsund Misjonskirke. Det starter 19. juni kl 11:00 og det blir andakt, sang, lek og moro.

Onsdagskafe og bønnemøte

Onsdag 15. juni blir det onsdagskafe kl. 12. Dette er siste onsdagskafe før sommeren. På kvelden blir det bønnemøte fra kl. 19:00-20:00.

Kjært gjensyn på Alle sammen-møte

Vår tidligere pastor, Maria Morfjord, og hennes yngste sønn Max Gabriel var et kjært gjensyn på søndagens Alle sammen-møte.

Alle sammen møte

Hjertelig velkommen til alle sammen møte kommende søndag 12. juni kl 11:00.  Maria Morfjord kommer for å tale og lovsang får vi av Jorunn Rudlende og Kamilla Landmark. Etter møte blir det kirkekaffe.

Velkommen til pinsemøte!

Istedenfor møte på søndag blir det pinsemøte mandag 6. juni kl 18:00 i Farsund Misjonskirke.

Velkommen til Kveldsmøte

Det blir kveldsmøte søndag 29. mai kl. 19:00 i Farsund Misjonskirke. Ungdomspastoren vår Jan Erik Lerbrekk skal tale og Hanne Turøy leder lovsang.

Formiddagsgudstjeneste

Kommende søndag 22. mai blir det gudstjeneste kl. 11:00. Thore Tellefsen taler og Jorunn Rudlende leder lovsang.

Alpha middag

Til høsten starter vi alpha-kurs i Farsund Misjonskirke! Som en introduksjon ønsker vi å invitere til middag 14. juni kl. 19:00.

Velkommen til 17. mai fest!

På 17. mai kl 18:14 inviterer vi til fest i Farsund Misjonskirke!