Flott og tankevekkende adventssamling

Forskjellen mellom gavene som Nissen og Jesus gir oss var tema på søndagens adventssamling.

Markus Kvavik talte tydelig og klart, men samtidig med underholdende snert, om nevnte tema. Nissen gir gaver til de som «fortjener det» eller har vært «snille barn», mens Jesus har gitt seg selv som den største gaven – av bare nåde – for at vi skal ha evig liv. Tenk at Jesu gave har evig verdi – der Nissens gaver kanskje blir ødelagt eller glemt før neste jul..!

Kjetil Nordfonn ledet samlingen og holdt blant annet en spennende pakkelek der mor og sønn Turøy konkurrerte om å pakke opp raskest – med ullsokker på hendene.

Martinius og Bernhardus Havaas ledet allsangen akkompagnert av sin far – i sine foreldres sykefravær på sang.

En flott samling som ble avsluttet med enkel servering, sosial prat og barne-TV på storskjerm.

Se flere bilder fra samlingen nedenfor.

Acta Lovsang synger «Miraklenes Gud».

Maria Morfjord taler søndag

Vår tidligere pastor Maria Morfjord taler i søndagens gudstjeneste, 5. februar kl. 11.00.

David Phelps fremfører den vakre hymnen «Until Then».

Bibelundervisning søndag kveld

Førstkommende søndag 29. januar kl. 19.00 skal menigheten ha den første av tre bibelundervisninger i vår.

Boyce Worship Collective synger «In Christ Alone».

Fortsetter taleserien «Typisk Jesus»

Søndag 22. januar kl. 11.00 er det tid for del tre av taleserien «Typisk Jesus».

Deltar på tverrkirkelig inspirasjonshelg

I anledning Bibeldagen 2023 arrangerer Frelsesarmeen Farsund, Farsund Misjonskirke og Farsund menighet tverrkirkelig inspirasjonshelg kommende helg.

Flott medarbeiderfest – se bildene

Menighetens frivillige ble hyllet og feiret med egen fest av stab og lederskapet søndag kveld. Det ble en hyggelig kveld. Se bilder her.

Last ned vårens møteplan

Lurer du på hva som skjer i Misjonskirken i vår - og vil ha planen på veggen? Nå kan du laste den ned.