Flott medarbeiderfest – se bildene

Menighetens frivillige ble hyllet og feiret med egen fest av stab og lederskapet søndag kveld. Det ble en hyggelig kveld. Se bilder her.

Pastor Markus T. Kleppe og lederskapet var vertskap for festen. Over 50 gjester koste seg med god thai-mat, is og kaker til dessert og et variert og artig program. Bilder fra året som er gått surret og gikk på veggen. De fremmøtte fikk prøve seg på en kahoot om menigheten. Menighetsrådgiver Stein Bjørkholt var på besøk og holdt en fin appell om viktigheten av frivillig innsats i Misjonskirken Norges menigheter. Rosinen i pølsa var nok da den lokale trubadur og komiker Kristian Mathiassen – med artistnavnet «Kjellemann» – entret scenen og underholdt med egenskrevne sanger med skråblikk på den lokale tilværelsen og en morsom monolog.

En kjempefin kveld. Se flere bilder fra festen nedenfor:

Acta Lovsang synger «Miraklenes Gud».

Maria Morfjord taler søndag

Vår tidligere pastor Maria Morfjord taler i søndagens gudstjeneste, 5. februar kl. 11.00.

David Phelps fremfører den vakre hymnen «Until Then».

Bibelundervisning søndag kveld

Førstkommende søndag 29. januar kl. 19.00 skal menigheten ha den første av tre bibelundervisninger i vår.

Boyce Worship Collective synger «In Christ Alone».

Fortsetter taleserien «Typisk Jesus»

Søndag 22. januar kl. 11.00 er det tid for del tre av taleserien «Typisk Jesus».

Deltar på tverrkirkelig inspirasjonshelg

I anledning Bibeldagen 2023 arrangerer Frelsesarmeen Farsund, Farsund Misjonskirke og Farsund menighet tverrkirkelig inspirasjonshelg kommende helg.

Last ned vårens møteplan

Lurer du på hva som skjer i Misjonskirken i vår - og vil ha planen på veggen? Nå kan du laste den ned.

Michael W. Smith synger "Awesome God".