Flott Alle sammen-møte

Sang, dans, konkurranse og spennende tale fra Christine Watne Kristiansen var hovedingrediensene i et flott Alle sammen-møte søndag formiddag.

En fin forsamling med både barn, unge, godt voksne og eldre deltok på søndagens samling. De fikk blant annet høre grunnleggende og fin forkynnelse fra Watne Christiansen om fem nådegaver. Spennende og god timing dagen etter at Alpha-kurset i menighetens regi hadde en hel dag med undervisning om Den Hellige Ånd.

Se bilder fra samlingen nedenfor.

Acta Lovsang synger «Miraklenes Gud».

Maria Morfjord taler søndag

Vår tidligere pastor Maria Morfjord taler i søndagens gudstjeneste, 5. februar kl. 11.00.

David Phelps fremfører den vakre hymnen «Until Then».

Bibelundervisning søndag kveld

Førstkommende søndag 29. januar kl. 19.00 skal menigheten ha den første av tre bibelundervisninger i vår.

Boyce Worship Collective synger «In Christ Alone».

Fortsetter taleserien «Typisk Jesus»

Søndag 22. januar kl. 11.00 er det tid for del tre av taleserien «Typisk Jesus».

Deltar på tverrkirkelig inspirasjonshelg

I anledning Bibeldagen 2023 arrangerer Frelsesarmeen Farsund, Farsund Misjonskirke og Farsund menighet tverrkirkelig inspirasjonshelg kommende helg.

Flott medarbeiderfest – se bildene

Menighetens frivillige ble hyllet og feiret med egen fest av stab og lederskapet søndag kveld. Det ble en hyggelig kveld. Se bilder her.

Last ned vårens møteplan

Lurer du på hva som skjer i Misjonskirken i vår - og vil ha planen på veggen? Nå kan du laste den ned.