Felles Alle sammen-møte – se bildene

Søndag 19. september holdt misjonskirkene på Lista og Farsund felles Alle sammen-møte på Langåker – med Viggo Klausen som gjestetaler. Se bildene fra den flotte samlingen her.

Sang, dans, lek og en flott andakt om det sentrale i evangeliet; Jesu død og oppstandelse var ingrediensene i den flotte samlingen. Gudstjenesten markerte også avslutningen på Between-leiren som de to menighetene arrangerte sammen denne helgen i lokalene til Lista Misjonskirke. Også der var Viggo Klausen taler. Det rapporteres om flotte samlinger også der, der de unge responderte på budskapet.

Takk for besøket til Viggo Klausen. Velkommen tilbake! 🙂

Se bildene fra gudstjenesten her. De er tatt av Cecilie Nilsen og Svein Morten «Motti» Havaas.

Sommeravslutning! OBS: flyttet til Farsund Misjonskirke

Da var tiden inne for siste søndagsmøte før sommeren. På grunn av at det er meldt dårlig vær vil vi flytte det inn i Farsund Misjonskirke. Det starter 19. juni kl 11:00 og det blir andakt, sang, lek og moro.

Onsdagskafe og bønnemøte

Onsdag 15. juni blir det onsdagskafe kl. 12. Dette er siste onsdagskafe før sommeren. På kvelden blir det bønnemøte fra kl. 19:00-20:00.

Kjært gjensyn på Alle sammen-møte

Vår tidligere pastor, Maria Morfjord, og hennes yngste sønn Max Gabriel var et kjært gjensyn på søndagens Alle sammen-møte.

Alle sammen møte

Hjertelig velkommen til alle sammen møte kommende søndag 12. juni kl 11:00.  Maria Morfjord kommer for å tale og lovsang får vi av Jorunn Rudlende og Kamilla Landmark. Etter møte blir det kirkekaffe.

Velkommen til pinsemøte!

Istedenfor møte på søndag blir det pinsemøte mandag 6. juni kl 18:00 i Farsund Misjonskirke.

Velkommen til Kveldsmøte

Det blir kveldsmøte søndag 29. mai kl. 19:00 i Farsund Misjonskirke. Ungdomspastoren vår Jan Erik Lerbrekk skal tale og Hanne Turøy leder lovsang.

Formiddagsgudstjeneste

Kommende søndag 22. mai blir det gudstjeneste kl. 11:00. Thore Tellefsen taler og Jorunn Rudlende leder lovsang.

Alpha middag

Til høsten starter vi alpha-kurs i Farsund Misjonskirke! Som en introduksjon ønsker vi å invitere til middag 14. juni kl. 19:00.

Velkommen til 17. mai fest!

På 17. mai kl 18:14 inviterer vi til fest i Farsund Misjonskirke!