Felles Alle sammen-møte – se bildene

Søndag 19. september holdt misjonskirkene på Lista og Farsund felles Alle sammen-møte på Langåker – med Viggo Klausen som gjestetaler. Se bildene fra den flotte samlingen her.

Sang, dans, lek og en flott andakt om det sentrale i evangeliet; Jesu død og oppstandelse var ingrediensene i den flotte samlingen. Gudstjenesten markerte også avslutningen på Between-leiren som de to menighetene arrangerte sammen denne helgen i lokalene til Lista Misjonskirke. Også der var Viggo Klausen taler. Det rapporteres om flotte samlinger også der, der de unge responderte på budskapet.

Takk for besøket til Viggo Klausen. Velkommen tilbake! 🙂

Se bildene fra gudstjenesten her. De er tatt av Cecilie Nilsen og Svein Morten «Motti» Havaas.

Acta Lovsang synger «Miraklenes Gud».

Maria Morfjord taler søndag

Vår tidligere pastor Maria Morfjord taler i søndagens gudstjeneste, 5. februar kl. 11.00.

David Phelps fremfører den vakre hymnen «Until Then».

Bibelundervisning søndag kveld

Førstkommende søndag 29. januar kl. 19.00 skal menigheten ha den første av tre bibelundervisninger i vår.

Boyce Worship Collective synger «In Christ Alone».

Fortsetter taleserien «Typisk Jesus»

Søndag 22. januar kl. 11.00 er det tid for del tre av taleserien «Typisk Jesus».

Deltar på tverrkirkelig inspirasjonshelg

I anledning Bibeldagen 2023 arrangerer Frelsesarmeen Farsund, Farsund Misjonskirke og Farsund menighet tverrkirkelig inspirasjonshelg kommende helg.

Flott medarbeiderfest – se bildene

Menighetens frivillige ble hyllet og feiret med egen fest av stab og lederskapet søndag kveld. Det ble en hyggelig kveld. Se bilder her.

Last ned vårens møteplan

Lurer du på hva som skjer i Misjonskirken i vår - og vil ha planen på veggen? Nå kan du laste den ned.