Et drivhus full av håp!

Ute i drivhuset mitt står det litt av hvert.

Det største som kanskje virker mest imponerende er sitrontreet. Og nå er jeg jammen spent på om jeg får frukt på det. Det blomstrer så kjapt og villig – men jeg vet at frukten er langsom og skjør i veksten, så jeg passer ekstra på. Tomatplantene er enda ganske små. For å ikke snakke om jordbør- og agurkfrøene jeg sådde for noen uker siden. Jeg er litt usikker på om det skjer noe under overflaten der, kanskje er det rett og slett for kjølig? Akkurat nå er det i hvert fall litt hummer og kanari av ting som er sådd og jeg venter spent på hva det blir til. Jeg har jo tro på at frøene har kraft og liv i seg! Men jeg er ganske sikker på at det er lite som hadde overlevd utenfor drivhuset.

I Farsund Misjonskirke er det litt av hvert av folk. Noen blomstrer, eller står med moden frukt. Noen er enda spede i veksten, og noen har just blitt plantet og vi aner ikke helt hva som skjer under overflaten.

Men felles for oss alle er at vi trenger et godt sted for å vokse og modne i troen og livet. Derfor er vi her, og derfor har Gud gitt oss til hverandre! Og vi venter ikke med å ta de spede og skjøre «plantene» innenfor til vi synes de er store nok. Som Lars Råmunddal sier: «Menigheten er ikke et utstillingsvindu, men et veksthus.» Vi samles ikke for å imponere hverandre, men fordi vi faktisk trenger Jesus og ønsker at fellesskapet skal være et godt sted å komme med livene våre slik de faktisk er – og derfra vokse i troen. Ikke sant?

DU er derfor så viktig! Din varme og inkluderende måte å møte nye og gamle, unge og eldre i Misjonskirka, er avgjørende for vekst-klima, og for at nye mennesker ønsker å bli i fellesskapet. På den ene siden vil vi være tydelig på at vi vil vokse – både i dybde og bredde. Samtidig er det viktig å huske at vekst ofte skjer langsomt, hvor Gud arbeider på forskjellige steder i livene våre. Takk til deg som er tilstede med raushet! Takk til deg som tar med deg nye mennesker inn i fellesskapet!

Nå har vi en kort periode med en anelse «gjenåpning» før sommerferien og vi er håpefulle på at vi kan ha fysiske samlinger uavbrutt fram til ferien. Vi er alle litt ute av «rytme», så nå gjelder det å bestemme seg for å komme i hakk. En god avslutning gir håp og mot for høsten der framme! For dem som ønsker å vente med det større fellesskapet til de er fullvaksinerte, så har vi full respekt, og gleder oss til å se dere når dere er klare.

Med ønske om Guds velsignelse over deg og ditt hus.

Kjærlig hilsen fra pastor Maria Morfjord

Sommeravslutning! OBS: flyttet til Farsund Misjonskirke

Da var tiden inne for siste søndagsmøte før sommeren. På grunn av at det er meldt dårlig vær vil vi flytte det inn i Farsund Misjonskirke. Det starter 19. juni kl 11:00 og det blir andakt, sang, lek og moro.

Onsdagskafe og bønnemøte

Onsdag 15. juni blir det onsdagskafe kl. 12. Dette er siste onsdagskafe før sommeren. På kvelden blir det bønnemøte fra kl. 19:00-20:00.

Kjært gjensyn på Alle sammen-møte

Vår tidligere pastor, Maria Morfjord, og hennes yngste sønn Max Gabriel var et kjært gjensyn på søndagens Alle sammen-møte.

Alle sammen møte

Hjertelig velkommen til alle sammen møte kommende søndag 12. juni kl 11:00.  Maria Morfjord kommer for å tale og lovsang får vi av Jorunn Rudlende og Kamilla Landmark. Etter møte blir det kirkekaffe.

Velkommen til pinsemøte!

Istedenfor møte på søndag blir det pinsemøte mandag 6. juni kl 18:00 i Farsund Misjonskirke.

Velkommen til Kveldsmøte

Det blir kveldsmøte søndag 29. mai kl. 19:00 i Farsund Misjonskirke. Ungdomspastoren vår Jan Erik Lerbrekk skal tale og Hanne Turøy leder lovsang.

Formiddagsgudstjeneste

Kommende søndag 22. mai blir det gudstjeneste kl. 11:00. Thore Tellefsen taler og Jorunn Rudlende leder lovsang.

Alpha middag

Til høsten starter vi alpha-kurs i Farsund Misjonskirke! Som en introduksjon ønsker vi å invitere til middag 14. juni kl. 19:00.

Velkommen til 17. mai fest!

På 17. mai kl 18:14 inviterer vi til fest i Farsund Misjonskirke!