Det BLIR «Bak låven»-gospel i kveld!

Gospelgruppen Vokals planlagte konsert «Bak låven-gospel» i Herdal, Lyngdal går som planlagt i kveld, lørdag 20. august kl. 20.00.

Dette skriver gruppen selv på sine hjemmesider lørdag formiddag:

«Værmeldingene har skiftet fra dag til dag – time til time. Vi i Vokal – og mange med oss – har bedt om oppholdsvær og gjerne litt sol når Bak låven-gospel 2016 går av stabelen i kveld, lørdag 20. august kl. 20.00. Det ser ut til at vi blir bønnhørt!

VI SATSER ALT PÅ AT DET BLIR KONSERT!!! Scenen er klar. Stolene stables ut. Kakene er i ovnen. Gevinstene til lotteriet er kjøpt inn. Og Vokal og våre kjære gjestesangere; Einar Foss Kvavik, Hannah Salvesen og Marthe Persson er klare til å levere god musikk med fantastiske tekster i kveld.

Prisen for denne helaftenen er 200 kr per person. Barn kommer selvsagt inn gratis. Med i inngangsbilletten er både mat og lodd til lotteriet.

VI HÅPER Å SE AKKURAT DEG! TA GJERNE MED DEG EN VENN ELLER FIRE! Smiler»

Alle sammen møte

Vi starter høsten med et Alle sammen møte i Farsund Misjonskirke søndag 21. august kl. 11:00.

Hjertelig velkommen til oppstart i Farsund Misjonskirke 21. august kl. 11:00!

Alpha kurs høsten 2022!

Høsten 2022 skal vi ha Alpha kurs i Farsund Misjonskirke! Vi starter tirsdag 6. september kl. 19:00 - 21:30.

Sommeravslutning! OBS: flyttet til Farsund Misjonskirke

Da var tiden inne for siste søndagsmøte før sommeren. På grunn av at det er meldt dårlig vær vil vi flytte det inn i Farsund Misjonskirke. Det starter 19. juni kl 11:00 og det blir andakt, sang, lek og moro.

Onsdagskafe og bønnemøte

Onsdag 15. juni blir det onsdagskafe kl. 12. Dette er siste onsdagskafe før sommeren. På kvelden blir det bønnemøte fra kl. 19:00-20:00.

Kjært gjensyn på Alle sammen-møte

Vår tidligere pastor, Maria Morfjord, og hennes yngste sønn Max Gabriel var et kjært gjensyn på søndagens Alle sammen-møte.

Alle sammen møte

Hjertelig velkommen til alle sammen møte kommende søndag 12. juni kl 11:00.  Maria Morfjord kommer for å tale og lovsang får vi av Jorunn Rudlende og Kamilla Landmark. Etter møte blir det kirkekaffe.

Velkommen til pinsemøte!

Istedenfor møte på søndag blir det pinsemøte mandag 6. juni kl 18:00 i Farsund Misjonskirke.

Velkommen til Kveldsmøte

Det blir kveldsmøte søndag 29. mai kl. 19:00 i Farsund Misjonskirke. Ungdomspastoren vår Jan Erik Lerbrekk skal tale og Hanne Turøy leder lovsang.