Det BLIR «Bak låven»-gospel i kveld!

Gospelgruppen Vokals planlagte konsert «Bak låven-gospel» i Herdal, Lyngdal går som planlagt i kveld, lørdag 20. august kl. 20.00.

Dette skriver gruppen selv på sine hjemmesider lørdag formiddag:

«Værmeldingene har skiftet fra dag til dag – time til time. Vi i Vokal – og mange med oss – har bedt om oppholdsvær og gjerne litt sol når Bak låven-gospel 2016 går av stabelen i kveld, lørdag 20. august kl. 20.00. Det ser ut til at vi blir bønnhørt!

VI SATSER ALT PÅ AT DET BLIR KONSERT!!! Scenen er klar. Stolene stables ut. Kakene er i ovnen. Gevinstene til lotteriet er kjøpt inn. Og Vokal og våre kjære gjestesangere; Einar Foss Kvavik, Hannah Salvesen og Marthe Persson er klare til å levere god musikk med fantastiske tekster i kveld.

Prisen for denne helaftenen er 200 kr per person. Barn kommer selvsagt inn gratis. Med i inngangsbilletten er både mat og lodd til lotteriet.

VI HÅPER Å SE AKKURAT DEG! TA GJERNE MED DEG EN VENN ELLER FIRE! Smiler»

Se andre nyheter

Alle sammen møte

Vi starter høsten med et Alle sammen møte i Farsund Misjonskirke søndag 21. august kl. 11:00.

Se mer »

Oppstart

Hjertelig velkommen til oppstart i Farsund Misjonskirke 21. august kl. 11:00!

Se mer »

Alpha kurs høsten 2022!

Høsten 2022 skal vi ha Alpha kurs i Farsund Misjonskirke! Vi starter tirsdag 6. september kl. 19:00 - 21:30.

Se mer »

Sommeravslutning! OBS: flyttet til Farsund Misjonskirke

Da var tiden inne for siste søndagsmøte før sommeren. På grunn av at det er meldt dårlig vær vil vi flytte det inn i Farsund Misjonskirke. Det starter 19. juni kl 11:00 og det blir andakt, sang, lek og moro.

Se mer »

Onsdagskafe og bønnemøte

Onsdag 15. juni blir det onsdagskafe kl. 12. Dette er siste onsdagskafe før sommeren. På kvelden blir det bønnemøte fra kl. 19:00-20:00.

Se mer »

Kjært gjensyn på Alle sammen-møte

Vår tidligere pastor, Maria Morfjord, og hennes yngste sønn Max Gabriel var et kjært gjensyn på søndagens Alle sammen-møte.

Se mer »

Alle sammen møte

Hjertelig velkommen til alle sammen møte kommende søndag 12. juni kl 11:00.  Maria Morfjord kommer for å tale og lovsang får vi av Jorunn Rudlende og Kamilla Landmark. Etter møte blir det kirkekaffe.

Se mer »

Velkommen til pinsemøte!

Istedenfor møte på søndag blir det pinsemøte mandag 6. juni kl 18:00 i Farsund Misjonskirke.

Se mer »

Velkommen til Kveldsmøte

Det blir kveldsmøte søndag 29. mai kl. 19:00 i Farsund Misjonskirke. Ungdomspastoren vår Jan Erik Lerbrekk skal tale og Hanne Turøy leder lovsang.

Se mer »