Det BLIR «Bak låven»-gospel i kveld!

Gospelgruppen Vokals planlagte konsert «Bak låven-gospel» i Herdal, Lyngdal går som planlagt i kveld, lørdag 20. august kl. 20.00.

Dette skriver gruppen selv på sine hjemmesider lørdag formiddag:

«Værmeldingene har skiftet fra dag til dag – time til time. Vi i Vokal – og mange med oss – har bedt om oppholdsvær og gjerne litt sol når Bak låven-gospel 2016 går av stabelen i kveld, lørdag 20. august kl. 20.00. Det ser ut til at vi blir bønnhørt!

VI SATSER ALT PÅ AT DET BLIR KONSERT!!! Scenen er klar. Stolene stables ut. Kakene er i ovnen. Gevinstene til lotteriet er kjøpt inn. Og Vokal og våre kjære gjestesangere; Einar Foss Kvavik, Hannah Salvesen og Marthe Persson er klare til å levere god musikk med fantastiske tekster i kveld.

Prisen for denne helaftenen er 200 kr per person. Barn kommer selvsagt inn gratis. Med i inngangsbilletten er både mat og lodd til lotteriet.

VI HÅPER Å SE AKKURAT DEG! TA GJERNE MED DEG EN VENN ELLER FIRE! Smiler»

Acta Lovsang synger «Miraklenes Gud».

Maria Morfjord taler søndag

Vår tidligere pastor Maria Morfjord taler i søndagens gudstjeneste, 5. februar kl. 11.00.

David Phelps fremfører den vakre hymnen «Until Then».

Bibelundervisning søndag kveld

Førstkommende søndag 29. januar kl. 19.00 skal menigheten ha den første av tre bibelundervisninger i vår.

Boyce Worship Collective synger «In Christ Alone».

Fortsetter taleserien «Typisk Jesus»

Søndag 22. januar kl. 11.00 er det tid for del tre av taleserien «Typisk Jesus».

Deltar på tverrkirkelig inspirasjonshelg

I anledning Bibeldagen 2023 arrangerer Frelsesarmeen Farsund, Farsund Misjonskirke og Farsund menighet tverrkirkelig inspirasjonshelg kommende helg.

Flott medarbeiderfest – se bildene

Menighetens frivillige ble hyllet og feiret med egen fest av stab og lederskapet søndag kveld. Det ble en hyggelig kveld. Se bilder her.

Last ned vårens møteplan

Lurer du på hva som skjer i Misjonskirken i vår - og vil ha planen på veggen? Nå kan du laste den ned.