Deltar på tverrkirkelig inspirasjonshelg

I anledning Bibeldagen 2023 arrangerer Frelsesarmeen Farsund, Farsund Misjonskirke og Farsund menighet tverrkirkelig inspirasjonshelg kommende helg.

Fredag kveld har ungdommene fra de tre menighetene ei felles samling på Frelsesarmeen – der er tema for kvelden «Hva betyr Bibelen for deg?»

Lørdag og søndag blir den nye generalsekretær i Bibelselskapet, Øyvind Haraldseid, med. Han var som kjent tidligere generalsekretær i Misjonskirken Norge.

Lørdag formiddag er det inspirasjonsseminar i Frelsesarmeens lokaler med tema: «Åpenbaringer og oppdagelser» – om Bibelen, bibelbruk og bibelmisjon. Parallelt med seminaret inviterer vi til ei samling for barn ved Autumn Johansen og Birgitte Øglend Ulgjell. Det blir sang av barnekoret Sifa – de deltar også på barnesamlingen. Arrangørene serverer grøt, saft og kaffe.

Søndag formiddag deltar for øvrig generalsekretæren på gudstjenesten i Frelserens kirke. Den går imidlertid parallelt med vår egen gudstjeneste.

The Asidors fremfører «One Day at a Time (Sweet Jesus)».

Alle sammen-gudstjeneste 4. februar 2024. Barnekoret Voice of Joy deltok med sang.

Velkommen til Alle sammen-gudstjeneste

Søndag 26. mai kl. 11.00 er du hjertelig velkommen til Alle sammen-gudstjeneste i Misjonskirken.

17. mai-fest. Per-Erik Drønen og Henning Turøy ledet.

Se bildene fra 17. mai-festen

17. mai kl. 18.14 ble det - tradisjonen tro - holdt nasjonalfest i Misjonskirken. Og FOR en fest det ble. Se bildene her.

Pinsehelgens musikkvideo

Kollektivet Lovsang synger «Hellig».

Han taler på pinsemøtet

Det er ingen gudstjeneste på søndag, men det er fordi vi inviterer til kveldsmøte på 2. pinsedag kl. 19:00!

17. mai kl. 18.14

Det duket for fest på nasjonaldagen også i år.

St. Stephen's Twickenham fremfører «Days of Elijah».

Gudstjeneste 17. september 2023. Pastor Markus T. Kleppe taler.

Pastoren vår taler på søndagens gudstjeneste

Velkommen til ny gudstjeneste søndag 12. mai kl. 11.00.

Chris Blue og deler av Gaither Vocal Band fremfører«I Can't Even Walk (Without You Holding My Hand)».