Deltar på tverrkirkelig inspirasjonshelg

I anledning Bibeldagen 2023 arrangerer Frelsesarmeen Farsund, Farsund Misjonskirke og Farsund menighet tverrkirkelig inspirasjonshelg kommende helg.

Fredag kveld har ungdommene fra de tre menighetene ei felles samling på Frelsesarmeen – der er tema for kvelden «Hva betyr Bibelen for deg?»

Lørdag og søndag blir den nye generalsekretær i Bibelselskapet, Øyvind Haraldseid, med. Han var som kjent tidligere generalsekretær i Misjonskirken Norge.

Lørdag formiddag er det inspirasjonsseminar i Frelsesarmeens lokaler med tema: «Åpenbaringer og oppdagelser» – om Bibelen, bibelbruk og bibelmisjon. Parallelt med seminaret inviterer vi til ei samling for barn ved Autumn Johansen og Birgitte Øglend Ulgjell. Det blir sang av barnekoret Sifa – de deltar også på barnesamlingen. Arrangørene serverer grøt, saft og kaffe.

Søndag formiddag deltar for øvrig generalsekretæren på gudstjenesten i Frelserens kirke. Den går imidlertid parallelt med vår egen gudstjeneste.

Acta Lovsang synger «Miraklenes Gud».

Maria Morfjord taler søndag

Vår tidligere pastor Maria Morfjord taler i søndagens gudstjeneste, 5. februar kl. 11.00.

David Phelps fremfører den vakre hymnen «Until Then».

Bibelundervisning søndag kveld

Førstkommende søndag 29. januar kl. 19.00 skal menigheten ha den første av tre bibelundervisninger i vår.

Boyce Worship Collective synger «In Christ Alone».

Fortsetter taleserien «Typisk Jesus»

Søndag 22. januar kl. 11.00 er det tid for del tre av taleserien «Typisk Jesus».

Flott medarbeiderfest – se bildene

Menighetens frivillige ble hyllet og feiret med egen fest av stab og lederskapet søndag kveld. Det ble en hyggelig kveld. Se bilder her.

Last ned vårens møteplan

Lurer du på hva som skjer i Misjonskirken i vår - og vil ha planen på veggen? Nå kan du laste den ned.

Michael W. Smith synger "Awesome God".